FOXplay'in dizisi Gorbi ne zaman başlıyor?

Karga Film imzalı Gorbi, FOXplay izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
FOXplay'in dizisi Gorbi ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği, fantastik sitcom türündeki 'GORBİ' dizisi, 1 Ekim Salı günü FOXplay izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.



Teaser yayında!



Caku Tau gezegeninde yaşayan 'GORBİ'nin dünyada yaşadığı eğlenceli anları ve başına gelen zorlukları konu alan bilim kurgu türündeki dizinin ilk teaser’ı geçtiğimiz gün yayınlandı.





Çekimleri İstanbul’da devam eden ve şimdiden izleyicide büyük merak uyandıran dizi için yaklaşık 1 yıl süreyle hazırlık yapıldı. Uzaylı maskeleri yurt dışından sipariş edilirken, tüm dünyada önemli işlere imza atan yerli ve profesyonel tasarımcılar ile 'GORBİ' karakterinin kostümleri özel tasarlandı, saç ve fx makyaj çalışmaları gerçekleştirildi.



Başrolünde Noyan Uzer’in yer aldığı ve Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ile Duru Aydın gibi sevilen oyuncuların yer aldığı 'GORBİ', 1 Ekim’de sadece FOXplay’de.



"GORBİ dizisinden kareler" Galerisine Göz At



"Gorbi dizisinin tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



FOXplay'in dizisi Gorbi ne zaman başlıyor?FOXplay'in dizisi Gorbi ne zaman başlıyor? - Resim : 2FOXplay'in dizisi Gorbi ne zaman başlıyor? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin