FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var?

FOXLIFE pazar maratonları en sevilen dizileriyle izleyicileri ekran karşısına kilitliyor!

Google Haberlere Abone ol
FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var?

FOXLIFE'ın sevilen dizileri Grey's Anatomy, Feud, New Girl, Empire ve Life in Pieces tekrar bölümleriyle Nisan ayı boyunca pazar maratonlarında ekrana geliyor.



FOXLIFE'ın sevilen dizileri kesintisiz bir dizi keyfi için pazar maratonunda peşpeşe yayınlanan bölümleriyle her pazar 15.45'te izleyicileriyle buluşuyor.



FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var?



Başrollerini Ellen Pompeo, Chandra Wilson ve Justin Chambers'ın paylaştığı Grey's Anatomy, 2 Nisan Pazar günü saat 15.45'te FOXLIFE'ta yayınlanan 12. sezonu ilk beş bölümüyle Grey Sloan Memorial Hospital'daki bir grup genç cerrahi stajyerin rekabetçi ve zorlu ortamda yaşadıklarını anlatmaya devam ediyor.



FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var? - Resim : 2



Yapımcılığını FX ve Ryan Murphy'nin ortaklaşa üstlendiği, başrollerini Jessica Lange, Susan Sarandon ve Judy Davis'in yer aldığı Feud: Bette and Joan, sinema dünyasının efsane isimleri Joan Crawford ve Bette Davis'in arasındaki ünlü rekabeti 9 Nisan Pazar saat 15.45'te ilk sezon ilk beş bölümüyle FOXLIFE'ta izleyicileriyle buluşturuyor.



FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var? - Resim : 3



Zooey Deschanel'in hayat verdiği özgür ruhlu öğretmen Jess ve ev arkadaşlarının maceralarını FOXLIFE ekranlarına getiren New Girl, 7. sezonunun son bölümüyle 16 Nisan Pazar günü saat 15.45'te izleyicileriyle buluşuyor.



FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var? - Resim : 4



Lyon ailesinin üyelerinin karşılarına çıkan tüm engelleri aşarak, imparatorluk üzerinde egemenlik kurmak istemesiyle birlikte gerilimin iyice tırmandığı Empire, 3. sezon son beş bölümüyle 23 Nisan Pazar saat 15.45'te FOXLIFE'ta ekranlara geliyor.



FOXLIFE Pazar Maratonu'nda neler var? - Resim : 5



Başlarına gelen her türlü olayı en komik hali ile kabul etmiş hayata pozitif bakan insanlardan oluşan ailenin yaşamını anlatan Life In Pieces’ın 2. sezon son 5 bölümü 30 Nisan Pazar saat 15.45'te FOXLIFE'ta.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin