Fox TV'nin yeni komedisi ekran yolculuğuna çıkıyor! Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni bir dizi, Fox TV'de ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fox TV'nin yeni komedisi ekran yolculuğuna çıkıyor! Oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox TV ve Bando Yapım'dan yeni bir dizi geliyor: 'Ruhumuzun Aynası'



Tuba Ünsal ve Filiz Ahmet'in başrollerini paylaştığı 'Ruhumuzun Aynası', hayatın tüm planları alt üst eden sürprizleri ve insan ruhuna ayna tutan zıtlıklar üstüne kurulu bir mahalle komedisi.



Yapımcılığını Müge Turalı ve Mehmet N. Karaca'nın yaptığı, öykü ve senaryosu Zehra Çelenk'e ait dizinin yönetmeni ise Bülent İşbilen. Temmuz başında FOX TV'de yayınlanması planlanan dizide, başarılı psikiyatrist Elçin (Tuba Ünsal), 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla, tüm hayatına 'sil baştan' dediği bir noktaya geliyor. Uzun zamandır beraber çalıştığı güçlü, dayanıklı, neşeli,  doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare'nin (Filiz Ahmet) yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatına ilk adımlarını atıyor. Ancak, Elçin ve mahalleli birbirine o kadar zıt ki, bu cesur karar, zor ama her adımıyla renkli bir maceraya dönüşüyor. Ve tabii işin içine aşk da karışınca, Elçin'in hayatında  sürprizler bitmek bilmiyor.



'Ruhumuzun Aynası'nın oyuncu kadrosunda ayrıca, Özgürcan Çevik, Ayşen Gruda, Engin Alkan, Suzan Aksoy, Murat Akkoyunlu, Barış Yalçın, Haktan Pak, Bora Akkaş ve Alpay Şayhan yer alıyor.



Fox TV'nin yeni komedisi ekran yolculuğuna çıkıyor! Oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV'nin yeni komedisi ekran yolculuğuna çıkıyor! Oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2


Etiketler fox tv dizi filiz ahmet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin