Flaş! Kanal D'de üst düzey ayrılık!

Uzun yıllar Doğan Grubu'nda üst düzey yöneticilik yapan o ismin kurumla yolları ayrıldı...

Google Haberlere Abone ol
Flaş! Kanal D'de üst düzey ayrılık!

Aralık 2015'ten bu yana Kanal D'nin Genel Müdürlük koltuğunda oturan ve geçtiğimiz aylarda bu görevi Doğan TV Holding Uluslararası Satış Grup Başkanı Özge Bulut Maraşlı'ya devreden Barış Tünay'ın Doğan Grubu'yla yolları ayrıldı. Tünay, grupta son olarak Reklam bölümünde markalı içerik ve çoklu-platform projelerinin yaratıcılığından sorumluyluydu...



Ayrılık haberini Twitter'dan duyuran Tünay, mesajında "Bugün itibari ile Kanal D ve Doğan Grubu ile yollarımızı ayırdık. Bu da benim sezon finalim. Hayırlısı" ifadelerini kullandı. 



 




Bugun itibari ile Kanal D ve Dogan Grubu ile yollarimizi ayirdik. Bu da benim sezon finalim. Hayirlisi :-)


— Baris Tunay (@baristunay) 30 Kasım 2017

 



Barış Tünay, daha önce aynı grup içersinde yer alan CNN Türk'ün de Genel Müdürlüğü'nü üstlenmişti...



Flaş! Kanal D'de üst düzey ayrılık!



Barış Tünay kimdir?



Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Barış Tünay, 1992-1995 yılları arasında Denet Yeminli Mali Müşavirlik şirketinde denetçi olarak iş hayatına başladı.



Ardından 1996-2001 yılları arasında Show TV Mali Kontrol bölümünde görev aldıktan sonra, 2001 yılında kuruluş çalışmalarında bizzat rol aldığı Skytürk kanalının Genel Müdürlüğü görevini, 2011 yılına kadar başarı ile sürdürdü.



Çalışma hayatına, Şubat 2011’de CNNTÜRK Genel Müdürlüğü görevi ile devam ettikten sonra, Ocak 2016 itibari ile Kanal D Genel Müdürü olan Barış Tünay, evli ve Bade adında bir kız çocuğu babasıdır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin