Flaş haber! Jülide Ateş'in ardından Show Haber'i kim sunacak?

Jülide Ateş, sürpriz bir kararla Show Haber'den ayrılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Flaş haber! Jülide Ateş'in ardından Show Haber'i kim sunacak?

Dün sürpriz bir kararla Show Haber'den ayrıldığını açıklayan Jülide Ateş'in yerine gelecek isim belli oldu. Bundan böyle Show Ana Haber'i, Habertürk TV sunucusu Ece Üner sunacak. Üner, Pazartesi günü ekranda olacak.



Jülide Ateş, önceki gün kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Show Haber'den ayrıldığını açıklamıştı. Bu vedanın ardından, Show Ana Haber'i kimin sunacağı merak konusu olmuştu. Show Ana Haber'i, Jülide Ateş'in ayrılmasının ardından, 15 Ocak Pazartesi gününden itibaren Habertürk TV sunucusu Ece Üner sunacak. Jülide Ateş, Show Ana Haber'i Ece Üner'den devralmıştı.



Flaş haber! Jülide Ateş'in ardından Show Haber'i kim sunacak?



Jülide Ateş'ten flaş karar! Show TV'den ayrıldı



Ece Üner kimdir?



Sunucu ve haberci Ece Üner, 1981 yılında doğdu. Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı. Uzun bir süre CNN Türk'te çalıştıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Günümüzde Habertürk'te Enine Boyuna isimli programı hazırlayıp sunmaktadır.



Ece Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı. Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu. Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haberprogramını sunmaya başladı. Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den beri Enine Boyuna'yı sunmaktadır. 6 Ocak 2014'ten itibaren Ece Üner Show TV Ana Haber'i sunmuştur. 5 Haziran'dan itibarıyla Show TV Ana Haber'i Veda Etti ve yerine Jülide Ateş sunmaktadır. Üner daha sonra Habertürk TV'ye geri dönmüştü.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin