Finale 1 bölüm kala Karadayı'da neler olacak?

Ekranlara veda etmeye hazırlanan dizide süpriz gelişmeler yaşanacak.

Google Haberlere Abone ol
Finale 1 bölüm kala Karadayı'da neler olacak?

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı ve haftaya final bölümüyle ekrana gelecek olan Karadayı'nın bu akşamki bölümünde Turgut ve Belgin'in akıbeti belli olacak.



MAHİR'İN AVUKATI FERİDE!



Yeni bölümde; Mahir'in yeniden yargılanacağı sahneler ekrana gelecek. Hakimliği bırakan Feride, Mahir'e verilen cezanın incelenmesi için avukatlık yapacak. Mahir'in yeniden yargılanacağı bölümde nefes kesen sahneler ekrana gelecek.



HALK KAHRAMANI MAHİR!



Karanlık tarafa geçerek kirli dünyanın öne çıkanlarının cezalarını çekmelerini sağlayan, haklının, yoksulun, yardıma muhtaç olanın her zaman yanında olan Mahir, halk kahramanı ilan edilecek.Yeni bölümde Mahir'in aldığı 15 yıllık cezanın yeniden görüleceği yargılanma sahnelerinde Mahir'in yardımına koştuğu insanlar adliye sarayında onu yalnız bırakmayacaklar.



KARADAYI BABA OLUYOR!



Karadayı'nın yeni bölümünde sürpriz gelişmeler ekrana gelecek. Finale bir bölüm kalan dizide Feride doğum yapacak. Mahir ve Feride'nin oğullarını kucaklarına alacakları bölüm milyonlara bu kez sevinç gözyaşları döktürecek.



Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da atv'de ekrana gelecek.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin