Filmin değil, fragmanın galasını yaptılar

Bodrum'da düzenlenen Türk Filmleri Haftası’nın ilk konuğu Özcan Deniz oldu.

Google Haberlere Abone ol
Filmin değil, fragmanın galasını yaptılar

Cinemarine Sinemaları’nın düzenlediği 3. Bodrum Türk Filmleri Haftasına ilk gün katılan Özcan Deniz, “Su ve Ateş” isimli sinema filminin fragmanını ilk kez izleyiciyle buluşturdu. Bu yıl 3’cüsü düzenlenen 11 filmin yönetmeni ile beraber katılacağı Türk Filmleri Haftasının ilk konuğu şarkıcı yönetmen ve oyuncu Özcan Deniz oldu. Yakında vizyona girecek olan Su ve Ateş isimli filmin fragmanını ilk kez Bodrum’da yayınlayan ünlü sanatçı film oyuncuları ile birlikte 3. Türk Filmleri Haftasına katıldı. Filmin yönetmenliğini üstlenen ve senaryosunu yazan Deniz, Su ve Ateş filminin fragmanını sinemaseverlerle birlikte izledi. Film hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Deniz, soru ve cevap şeklinde geçen kısa söyleşinin ardından hayranlarıyla bir araya geldi.



Gösterim öncesi bir konuşma yapan Cinemarine Sinemaları Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, sinema salonu sahiplerini yönetmen ve yapımcılarla bir araya getirmek için yola çıktıklarını belirterek şöyle konuştu: “Bu yıl 11 filmimizi ve yönetmenlerimizi ağırlayacağız. Gün içinde yönetmenlerimizin filmleri ücretsiz olarak salonlarımızda gösterimde olacak. Akşamları yönetmenlerimizin galasını yapıp filmlerini Bodrumlu sinemaseverlerle buluşturacağız.”



Fragman gösteriminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan Deniz, 'Su ve Ateş' filminin fragmanını ilk kez Bodrum’da yayınladığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Bodrum, bence çok güzel bir plato hem tarihi var hem çevresi çok zengin. Az emsali bulunan güzellikte bir yer. Eskisi gibi yazlık bir mekan olmaktan çıktı ve yılın her hali yaşanacak bir mekan haline geldi. Böyle bir oluşuma start veren herkesi yürekten kutluyorum. İnşallah bir hafta değil bu etkinlik bir festival halini alır. Daha çok sanatçı arkadaşımızla birlikte geliriz.”



Öte yandan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Nuri Alçı ve Mahmut Hekimoğlu da Türk Filmleri Haftası’na katılarak hayranlarıyla bir araya geldi. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin