Filmekimi biletleri satışa çıkıyor!

17. Filmekimi’nin biletleri 29 Eylül Cumartesi günü satışa çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Filmekimi biletleri satışa çıkıyor!

Filmekimi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl Birlikte Güzel işbirliğiyle 5-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İstanbul ile birlikte Ankara ve İzmir’de de sinemaseverlerle buluşacak 17. Filmekimi’nin biletleri 29 Eylül Cumartesi günü satışa çıkıyor.



Sonbaharın en beğenilen sinema aktivitesi Filmekimi, her yıl olduğu gibi, dünya festivallerinde gösterilmiş, ödüller almış, eleştirmenlerin ve izleyicilerin ilgisini çekmiş ve merakla beklenen yeni yapımları içeren programıyla Ekim ayının en çok konuşulan sinema etkinliği olacak. Filmekimi, Birlikte Güzel işbirliğiyle, 5-14 Ekim tarihlerinde İstanbul’da 10 gün sürecek bir maratonun yanı sıra 12-16 Ekim’de Ankara’da, 19-23 Ekim’de ise İzmir’de sinemaseverlere yılın en iyi ve en güncel filmlerini sunmaya devam edecek. 17. Filmekimi’ne bu yıl Hopi de destek veriyor.



Sinemaseverlerin merakla beklediği Filmekimi’nin biletleri İstanbul’da, 29 Eylül Cumartesi 10.30’da Beyoğlu Atlas, Kadıköy Rexx sinemalarına açılacak gişelerden ve Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden satışa sunulacak. Ankara ve İzmir’de bilet satışları 29 Eylül’den itibaren Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden ve etkinlik tarihinden bir gün önce sinema gişelerinden yapılacak. Filmekimi biletleri tüm satış kanallarında hizmet bedeli eklenmeden satışa sunulacak.



'BuReklamaRağmen' sloganıyla Filmekimi her yerde



Filmekimi bu yıl 48 filmlik zengin programının yanı sıra, afişleriyle ve kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Muhabbet tarafından hazırlanan kampanya ve afişlerin temasını oluşturan “bureklamarağmen”, reklam klişelerini kullanarak sanat festivali reklamlarının doğasını alt üst ediyor; seyircinin tutkusuna ve festivalin gücüne tutunarak bambaşka bir kampanya yaratıyor. Klişelerle dolu kuru gürültülü bu reklama rağmen geliyorsan sen gerçek bir sinemaseversin, diyerek kitleyi onurlandırıyor. Filmekimi afişleri için TIKLAYIN



Filmekimi bu yıl Ankara ve İzmir’de



İstanbul dışı gösterimlerine 2011’de başlayan Filmekimi, bu yıl İstanbul’un ardından 12-16 Ekim’de Ankara’da, 19-23 Ekim’de ise İzmir’de sinemaseverlerle buluşuyor.



Sinemaseverler Filmekimi’ni İstanbul Beyoğlu’nda Atlas Sineması, Beyoğlu Sineması, Nişantaşı’nda Cinemaximum City’s ve Kadıköy’de Rexx Sineması’nda, Ankara’da Cinemaximum Cepa, İzmir’de Cinemaximum Konak Pier’de takip edebilecek.



Biletler 29 Eylül’den itibaren satışta



Filmekimi İstanbul gösterimlerinin hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) sadece 10 TL. Hafta içi 19.00 ve hafta sonu seansları (11.00-13.30-16.00-19.00) tam 25 TL, indirimli 15TL, tüm 21.30 seansları ise 25 TL.



Ankara ve İzmir’de ise tüm seanslar tam 18 TL, öğrenci 15 TL.



Lale Kart’lıların en sevdiği etkinlik Filmekimi



Lale Kart’lılar Filmekimi’ni çok seviyor. Lale Kart üyeleri bu yıl da biletlerini %25'e varan indirimlerle öncelikli olarak alabilecekler. Lale Kart üyeleri için ön satış günleri Siyah ve Beyaz Lale üyeleri için 25 Eylül’de, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için 26, 27 ve 28 Eylül



Ayrıntılı bilgi için: filmekimi.iksv.org



Filmekimi biletleri satışa çıkıyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin