Filenin Sultanları'na 'Edep Ya Hu' sansürü!

Bolu Belediyespor Bayanlar Voleybol takımının posterinin bulunduğu reklam panosunda, sporcuların mayolarının üzerine ’Edep Ya Hu!’ yazılı kağıtlar yapıştırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Filenin Sultanları'na 'Edep Ya Hu' sansürü!

Türkiye Bayanlar Voleybol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Bolu Belediyespor’un, önceki gün karşılaştığı Hendekspor maçını taraftarlara duyurmak için ilan hazırlattı. 17 Temmuz spor Salonu ile Atatürk Stadyumu’nun önündeki Stadyum Caddesi ile Konuralp Caddesi’nin köşesinde bulunan billboarda takımın posterinin bulunduğu, ‘Filenin sultanları sahaya çıkıyor’ yazılı afiş konuldu. Ancak kimliği belirsiz kişilerce Bolu Belediyespor takımında bulunan 11 bayan voleybolcunun mayolarının üzerine A4 kağıdına dik ve yan şekilde yazılmış ’Edep Ya Hu!’ yazıları yapıştırıldı. Sporcuların mayoları ve bacakları yazılarla kapatıldı. Caddede yürürken posterin üzerine yapıştırılan yazıları görenler ise yapılana tepki gösterdi.



İnceleme başlatıldı



Bolu Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Belediyespor’dan dün öğle saatlerinde gelen görevliler incelemede bulundu. Polis, kamera ile çekim yaptı. Bolu Belediyespor’dan gelen görevli ise posterin üzerindeki kağıtları tek tek söktü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin