Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a 'yayın havuzu' cevabı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı, yayın gelirleri konusundaki eleştirilere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a 'yayın havuzu' cevabı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Osmanlı Stadı'dan oynanan Mersin İdman Yurdu maçının devre arasında protokol tribünü çıkışında gazetecilere açıklama yaptı.



Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yayın gelirleri konusundaki eleştirilerine sert şekilde yanıt verdi. 



Orman, Yıldırım'a şöyle cevap verdi:



"Bir kulüp başkanı hangi camia olursa olsun kendi camiası haricinde açıklama yapmasını çok doğru bulmuyorum" diyen Orman, "Herkesin kendi camiasıyla kendi işleriyle açıklama yapması doğru olanıdır. Herkesin kendi işine bakması lazım. Bunlar izafi şeyler, Türk futbolunu kavgaya götüren şeyler, yanlış şeyler. Biz hiçbir kulüple alakalı açıklama yapmazken. Böyle açıklamalara muhatap olmanın da çok yanlış olduğunu söylüyorum. Bunu da hadsizlik olarak görüyorum. Sayın Aziz Yıldırım sevdiğimiz bir futbol adamı, dönem dönem böyle açıklamalar yapıyor. Buradan kardeşi olarak söylüyorum, yaptığı açıklamaları kendi camiasıyla alakalı yapsın. Yoksa biz de buradan Fenerbahçe camiasıyla alakalı birçok şey söyleyebiliriz. Bu söylediklerimiz Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız edecek şeylerdir. Benim taraftarlarımı rahatsız edecek bir şeyi hiçbir kulüp başkanının yapmasını doğru bulmuyorum. Bu gibi şeyler ayıp."



Yıldırım, yayın gelirleriyle ilgili daha önce "Havuzu bozmasınlar ama benim hakkımı versinler. Devlet mi verir federasyon mu verir, kim verirse versin. Vermezse bu savaş başlıyor, herkes bilsin" çıkışı yapmıştı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin