'Fi' yüz milyonu devirdi!

puhutv’de yayınlanan Fi dizisi hem ilk sezonuyla, hem de ikinci sezonu Çi ile büyük ilgi gördü...

Google Haberlere Abone ol
'Fi' yüz milyonu devirdi!

Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de yayınlanan, yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı; başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Osman Sonant, Büşra Develi ve Tülay Günal'ın paylaştığı Fi, hem ilk sezonu hem Çi sezonuyla büyük ilgi görüyor. 



Bir dizi fenomeni



Azra Kohen’in çok-satar Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlanan Fi, iki sezonuyla toplam yüz milyon izlemeye ulaştı. Yayınlanan 15 bölümüyle,  17 milyon farklı kişi tarafından izlenen Fi, Türkiye'de internet kullanıcılarının büyük bölümüne ulaşmayı başardı.



Yalnızca puhutv'de yayınlanan ve dijital mecraya özel olarak hazırlanan Fi; oyuncu kadrosu, çarpıcı hikayesi ve yüksek prodüksiyonuyla Türk dizi sektörünün dijital çağının öncü yapımı olarak tarihe geçti.



Artık ayda üç bölüm



Sezona haftalık bölümlerle başlayan Fi, Çi sezonunda yoluna ilk sezonda olduğu gibi her ay üç bölüm yayınlanarak devam edecek. 8 Aralık'ta 4. bölümü izleyicisiyle buluşacak olan Fi'nin Çi sezonu 15 ve 22 Aralık'ta da 5. ve 6. bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek.

 


Etiketler fi dizi çi puhutv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin