Ferit Şahenk: Bu bir veda değil...

Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devreden Ferit Şahenk'ten çalışanlarına duygusal mesaj...

Google Haberlere Abone ol
Ferit Şahenk: Bu bir veda değil...

Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 19 Eylül 2017 tarihi itibariyle görevini bankanın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ni yürüten Süleyman Sözen'e devretmişti... Görev değişikliğiyle ilgili çalışanlarına duygusal bir mesaj yollayan Şahenk, kurumda Yönetim Kurulu Onursal Başkanı olarak kalacağını açıkladı.



İşte, Şahenk'in "Bu bir veda değil" başlığıyla çalışanlarına yolladığı o mesaj:



"Değerli çalışma arkadaşlarım,



Birçok vesile ile sizlerle görüşlerimi, duygu ve dileklerimi bu satırlarda paylaştım. Ancak bugün çok daha yoğun duygular içerisindeyim. Çünkü bugün sizlere Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanı olarak son kez yazıyorum.



Görevimi çok sevdiğim, yıllardan beri yan yana çalıştığım Sn. Süleyman Sözen'e devrettiğim için gözüm arkada kalmıyor. Mutluyum ki bundan sonra Süleyman Sözen benden aldığı bu görevi devam ettirecek. Ben de Yönetim Kurulu Onursal Başkanı olarak kalacağım ve sizleri gönülden desteklemeye devam edeceğim. Bunun yanında bundan sonraki dönemde Doğuş Holding'teki işlerime biraz daha yoğunlaşmayı planlıyorum.



Garanti Bankası'nın yeri benim için her zaman çok özel olmuştur. Bankacılık kariyerime 1990 yılında Garanti Bankası Yönetim Kurulu'nda başladım. 1991 yılında o zamanki adıyla Garanti Menkul Kıymetler'in kuruluşunda görev aldım. 2002-2006 yıllarında ise Garanti Portföy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüttüm. Tüm bu yıllarda özveriyle çalışarak büyümeye devam ettik, gurur duyacağımız işlere imza attık.  Türkiye'de Garanti gibi bir bankayı sizlerle birlikte bugünlere getirdiğimiz için kendimi çok şanslı hissediyorum.



Uluslararası bankacılık sisteminin önemli isimlerinden biri olan BBVA ile ortaklığımızın, bankacılık faaliyetlerimize ve bankacılık değerlerimize katkısının artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum.



Profesyonel hayatımın en önemli başarılarına sizlerle ulaşmış olmak benim için çok kıymetli. Sizlerle olan gönül bağım bundan sonra da devam edecek. Yaşadığım sürece sizlerin ve Garanti'nin başarılarıyla gururlanacağım.



Sizleri çok seviyorum.



Ferit Faik Şahenk"

 


Etiketler mesaj veda
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin