Ferhat ile Şirin dizisinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!

Efsanevi aşk hikayesi 'Ferhat ile Şirin'in ilk bölümü 22 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Ferhat ile Şirin dizisinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi 'Ferhat ile Şirin', 22 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.



İlk tanıtımları büyük merak uyandıran dizinin 3. tanıtımı da görücüye çıktı.




“Hayatımıza girip ne alabilir bizden?” #FerhatileŞirin ilk bölümüyle 22 Kasım Cuma 20.00’de FOX’ta! pic.twitter.com/0LrNDrjNzJ


— Ferhat ile Şirin (@ferhatsirinfox) November 14, 2019


Sezonun iddialı projeleri arasında şimdiden yerini alan dizinin yeni tanıtımında Kapalıçarşı’nın tarihi atmosferinde, mücevher ve antika işi yapan Banu Karalı ile kardeşi Şirin'in hayatlarına Ferhat'ın girmesiyle birlikte neler olacağına dair izler görmek mümkün.



'Ferhat ile Şirin'in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti bir arada tattırmaya geliyor.



Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı, kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı yılın aşk dizisi “Ferhat ile Şirin”, etkileyici hikayesi ve güçlü isimleriyle 22 Kasım’da FOX‘ta



"Ferhat ile Şirin dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Ferhat ile Şirin dizisinin 2'nci tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Ferhat ile Şirin dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Ferhat ile Şirin dizisinden kareler" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin