Ferhat Göçer'den yeni albüm

Göçer’in üç senedir hazırlıklarını sürdürdüğü yeni albümü 'Bu Kalp İçinde Teksin' müzikseverlerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Ferhat Göçer'den yeni albüm

Ferhat Göçer’in üç senedir hazırlıklarını sürdürdüğü tam 14 parçadan oluşan yeni albümü 'Bu Kalp İçinde Teksin' müzikseverlerle buluştu. Göçer “Üç senedir beklediğim an geldi, her bir şarkım için günlerce, haftalarca ve aylarca yoğun bir emek harcadık. 'Bu Kalp İçinde Teksin' albümümü sevenlerimle buluşturacak olmanın büyük heyecanını yaşıyorum” dedi.



Ferhat Göçer'den yeni albüm



'Şampiyonlar Ligi Gibi Albüm'



Yeni albümü için “Adeta Şampiyonlar Ligi gibi” tanımlaması yapan Ferhat Göçer, “uğurum” dediği Zeki Güner’den iki parça, Buray ve Gözde Ançel ikilisinden, Ersel Serdarlı’dan, Şebnem Sungur’dan ve Sezen Aksu’dan da birer şarkı aldı. Kendisinin de iki şarkısının olacağı albümün sürprizi ise Erkin Koray’ın “Cümbür Cemaat” parçası olacak. Fransızca bir şarkıyı da albüme alan Göçer, yeni yeteneklere de şans verdi ve dört şarkısını kendisine ulaşan yetenekli, söz yazarı ve besteciden aldı. DMC etiketiyle çıkacak albümün ilk klip çalışması ise önümüzdeki günlerde “O” şarkısına çekilecek.



Altı farklı aranjör bir albümde buluştu



Ünlü aranjörler Febyo Taşel, Alper Atakan, Ozan Doğulu, Volga Tamöz, Ozan Bayraşa ve Ozan Çolakoğlu Ferhat Göçer’in yeni albümünde buluştular. Altı farklı aranjör ile ilk kez bir arada çalışan Göçer’in “Bu Kalp İçinde Teksin” albümü bütün müzik marketlerde ve dijital platformlardaki yerini aldı.



Ferhat Göçer'den yeni albüm - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin