Fenomen kardeşlere büyük şok!

Sosyal medya fenomeni kardeşlere uyuşturucu davası açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen kardeşlere büyük şok!

Youtube’da yayın yapan bir kanalın sahipleri Emre Kızgır ve Erdi Kızgır kardeşler hakkında "uyuşturucu madde kullanılmasına özendirme" suçundan dava açıldı.



Sözcü'den Can Özçelik'in haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Kızgır kardeşlerin videolarının herhangi bir kullancı tarafından izlenmese dahi suç unsuru oluşturduğu ifade edildi. Kızgır kardeşler 5 yıldan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak. İddianamede, Emre ve Erdi Kızgır’ın uyuşturucu kullanımını özendirici videolar yayınladıkları tespit edildiği aktarılarak bununla ilgili bilirkişi raporu hazırlandığı ifade edildi.



Raporda, iki şüphelinin oynadığı “Yılan Serdar ve Müptezel Samet” adlı videoda, Serdar adlı kişinin elindeki bir poşetle Samet adlı kişinin evine gittiği, aralarındaki konuşmadan, bu poşette uyuşturucu madde bulunduğunun anlaşıldığı belirtildi. Videoda Samet’i canlandıran Erdi Kızgır’ın uyuşturucu madde kullanmış biri gibi davrandığı ve bir takım halüsinasyonlar gördüğü kaydedildi. Emre ve Erdi Kızgır kardeşler 13 Aralık 2018’de sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucu madde kullanıma teşvik ettikleri gerekçesi gözaltına alınmışlardı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin