FENERBAHÇE - STEAUA BÜKREŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği Steaua Bükreş’le 5 Kasım'da kendi evinde karşılaşıyor...

Google Haberlere Abone ol
FENERBAHÇE - STEAUA BÜKREŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

5 Kasım Perşembe akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak bu çekişmeli rövanş maçını Star TV, saat 22.05’te naklen yayınlıyor.

Şampiyonlar Ligi maçlarıyla izleyicilerine dolu dolu bir futbol heyecanı yaşatan Star TV, futbol tutkunu izleyicilerine bir jest yaparak bu kez de UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Fenerbahçe–Steaua Bükreş maçını 5 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05’te canlı olarak ekrana getiriyor.


H Grubu’nun lideri Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği Romen temsilciyi, bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda ağırlıyor. Roberto Carlos’lu, Alex’li, Guiza’lı ve Emre’li Fenerbahçe, bu maçı da kazanıp bir üst turun kapısını ardına kadar aralamak istiyor. 


Avrupa Sınır Ötesi Yayın Anlaşması gereğince şifreli yayınlanacak maçı uydudan izleyemeyecek olan seyirciler, karasal yayında Star TV ve D-smart aracılığıyla bu nefes kesen mücadeleye tanık olma fırsatı buluyorlar. Bilindiği üzere Avrupa Birliği’nin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı yayınların Türksat’ın izdüşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiye’yi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılıyor.


Star TV, yayın hakkına sahip olduğu Avrupa Ligi karşılaşmalarında ‘Bölgesel Sınırlama’ adı verilen bu uygulama nedeniyle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin