Fazilet Hanım ve Kızları setinde Alp Navruz'un zor anları

Star'ın sevilen dizisinin yeni sezon çekimleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Fazilet Hanım ve Kızları setinde Alp Navruz'un zor anları

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisi bu sezon da Star TV'de cumartesi akşamları seyirciyle buluşmaya devam edecek.



Yönetmeninin ve teknik ekibinin baştan sona değiştiği dizi aynı oyuncu kadrosuyla yoluna devam edecek. Yeni sezon tanıtımı büyük beğeni toplayan "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.



Usta oyuncu Nazan Kesal'ın Fazilet rolüne hayat verdiği güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin Sinan Egemen'i Alp Navruz, genç kızların yeni gözdesi oldu. Hayran sayısı sürekli artan yakışıklı oyuncu, geçen günlerde yalı çekimlerinin yapıldığı Sarıyer'deki evde zor anlar yaşadı.



Navruz'un Türk, Arap ve Hollandalılar'dan oluşan bir grup hayranı yalının önünde oyuncuyu görünce çığlık atıp sevgi gösterisinde bulundu. Dizi ekibi oyuncuyla fotoğraf çektirmek için ısrar eden ve çığlık atan hayranlar yüzünden çekime bir süre ara vermek zorunda kaldı. Daha sonra ise ekip çareyi Alp Navruz'un çekim sırasını değiştirmekte buldu. Kendisi için verilen arada sevenleriyle bir araya gelen Alp Navruz ise tek tek fotoğraf çektirip sohbet ettiği hayranlarına teşekkür etti.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Fazilet Hanım ve Kızları setinde Alp Navruz'un zor anlarıFazilet Hanım ve Kızları setinde Alp Navruz'un zor anları - Resim : 2Fazilet Hanım ve Kızları setinde Alp Navruz'un zor anları - Resim : 3Fazilet Hanım ve Kızları setinde Alp Navruz'un zor anları - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin