FATMAGÜL'ÜN DEĞİL BEREN'İN AYAKKABISI

Cengiz Semercioğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizinin çekimleri sırasında Beren Saat'in 330 dolarlık ayakkabı giydiği haberlerinin aslını araştırıp yazdı.

Google Haberlere Abone ol
FATMAGÜL'ÜN DEĞİL BEREN'İN AYAKKABISI

CENGİZ SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Ayakkabı meselesi


Oyuncuları, hâlâ canlandırdıkları karakter sanıyor bazıları.
Sadece seyirci değil, medyada da bunu yapanlar var.
Beren Saat’i gerçekten Fatmagül zannediyorlar mesela. Önceki gün bir haber okudum, Fatmagül’ün 330 dolarlık Paciotti spor ayakkabılar giydiğini yazıyordu. “Ne bu ya” dedim...
O ayakkabıların Fatmagül’e mi Beren’e mi ait olduğunu ayırt edemiyorsan, bırak zaten bu işi. Belli ki set arasında çekilmiş fotoğraf.
Çekimler başlamadan önce prova yapılırken belli ki ayakları üşüdüğü için çoraplarını çekmiş, spor ayakkabılarını giymiş Beren Saat... Birazdan motor dendiğinde, günlük hayatında giydiği spor ayakkabıları çıkaracak, Fatmagül ne giyiyorsa onu giyecek.
Yönetmenin, set ekibinin, Beren’in gözünden kaçıp da Fatmagül’ün 330 dolarlık spor ayakkabıyla kamera karşısına geçecek hali yok.
Merak ettim, Fatmagül o çekimlerde ne giymiş diye sordurdum arkadaşlara.
Aynen dediğim gibi...
ıstanbul’a gelme sahnesinde Fatmagül’ün ayağında açık terlikler var. Çekimler sırasında ayakları üşümüş, ara verildiğinde kendi spor ayakkabılarını giymiş Beren...
Bu fotoğrafın altına da “Fatmagül’ün ayağında 330 dolarlık ayakkabıların işi ne var” diye yazdılar ya...Yıllar önce bitmiş, “oyuncularla rolleri farklıdır” tartışmasına beni yeniden döndürdüler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin