Fatih Ürek: 3,5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı!

Ünlü şarkıcı, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Ürek: 3,5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı!

Fatih Ürek, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini kaybeden Fatih Ürek, merak edilenleri canlı yayında anlattı.



İşte, 2. Sayfa'ya katılan Fatih Ürek'in açıklamalarından satır başları:



* "Demet Akalın ile Okan Kurt'un barıştıklarını Demet’ten öğrendim. Tam olarak söylemedi ama ben anladım. Yeniden nikah masasına otururlar mı bilmiyorum. Onların bileceği şey. Okan bana kızgın. Biraz mantıklı düşünürse ben onların büyüğüyüm. Ben ‘Demet evliliğini kurtarmaya çalıştı, Okan ailesini seçti’ dedim. Ondan dolayı bozulmuş."



'Son kaybım 3,5 milyon dolar'



* "En yakınımdan kazık yedim. Son kaybım 3,5 milyon dolar. Balmumcu’daki ev 4 katlıydı. O bitti, gitti. Bu işin başrolünde kardeşim var. Ona da yaramadı. Yanındakilerle bir kumpas kuruldu. Tefeci aldı o evi. 100 TL para veriyor, o evi alıyor. Benim kız kardeşimin hatası, peçete kadar bile imzalı bir kağıt almamış. Parayı almış, tapuyu vermiş. Dava 10 sene devam etti. Yargıtay dedi ki 'Zaman aşımına uğradı artık'. Kardeşimle görüşmüyorum. Çok canım yandı. 2 kardeşim daha var, büyük ablam bana resmen annelik yapıyor. Ve hâlâ akıllanmamış kardeşim. Ben büyük ablama da söylemedim bunu ama dava kapandı bitti yani."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin