Fatih Portakal’dan FOX’un reyting zaferi sonrası flaş açıklama!

FOX'un reyting zaferinin ardından Portakal'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal’dan FOX’un reyting zaferi sonrası flaş açıklama!

31 Mart 2019 reyting sonuçlarına göre Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber her seçimde olduğu gibi yine Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği bir seçim yayını gerçekleştirdi.



Seçim sonuçlarını 10 saat kesintisiz canlı yayınla FOX ekranlarına taşıyan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya reyting listelerinde tarihi bir başarıya imza attılar.



FOX'un Reyting zaferi sonrası Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "#31Martseçimleri’nin Tv yayıncılığı anlamında 1 kazananı varsa o da tartışmasız @dogansenturk yönetimindeki @FOXhaber. Yaptığımız işi eğilip bükülmeden yapıyoruz. Hakkaniyetli habercilikten ödün vermiyoruz. Sırasıyla Total, AB ve ABC21’de ilk 10 bunu gösteriyor. Gönüllerdeyiz." ifadelerini kullandı.




#31Martseçimleri’nin Tv yayıncılığı anlamında 1 kazananı varsa o da tartışmasız @dogansenturk yönetimindeki @FOXhaber. Yaptığımız işi eğilip bükülmeden yapıyoruz. Hakkaniyetli habercilikten ödün vermiyoruz. Sırasıyla Total, AB ve ABC21’de ilk 10 bunu gösteriyor. Gönüllerdeyiz. pic.twitter.com/KNHdnfNnSu


— fatih portakal (@fatihportakal) 1 Nisan 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin