Fatih Portakal düzeltme istedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz tarafından eleştirilen gazeteci Fatih Portakal, iddianın yanlış olduğunu belirterek düzeltme istedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal düzeltme istedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz basın toplantısı sırasında seçimlere FETÖ müdahalesi ile ilgili iddialarını dile getirirken Fatih Portakal’ın sosyal medya paylaşımlarından söz etti. Portakal, basın toplantısı devam ederken Yavuz’a yanıt verdi ve düzeltme yapılmasını istedi.



Gazeteci Fatih Portakal, Twitter’dan, “Asıl şimdi siz pot kırdınız #AliİhsanYavuz bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi.Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana #fetö hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun.”paylaşımı yaptı.



 




Bir de #AliİhsanYavuz bey özür beklemiyorum sizden, canlı veya sonrasında düzeltmeniz yeterli. Ve ekibinizden bu yanlış bilgilendirmenin nedenini özellikle öğreniniz. Çünkü. Kameraların önünde siz varsınız. Kasıtlı olabilir mi acaba? Düşününüz ltf...


— fatih portakal (@fatihportakal) 17 Nisan 2019

 



Portakal düzeltme beklediğini ifade etti.



 





Asıl şimdi siz pot kırdınız #AliİhsanYavuz bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi.Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana #fetö hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun.


— fatih portakal (@fatihportakal) 17 Nisan 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin