Fatih Altaylı 'çok merak ediyorsanız' dedi, maaşını açıkladı!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan 'maaş' açıklaması!

Google Haberlere Abone ol
Fatih Altaylı 'çok merak ediyorsanız' dedi, maaşını açıkladı!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, aldığı maaşı açıkladı.



30-40 bin lira maaş aldığını açıklayan Altaylı, "30-40 bin lira civarı bir maaş alıyorum. Televizyon, gazete yöneticiliği, yazarlık, her şey dahil. Açık söyleyeyim, bunun yarısı yaptığımız işin karşılığıdır, yarısı da hayatımızın içine sıçılmasının" diye konuştu.



İşsiz bırakılan gazetecileri konu alan belgeselde yer almasının ardından kendisine yöneltilen eleştirilerle de ilgili konuşan Altaylı, t24.com.tr'ye verdiği röportajda şunları söyledi:



"Nedir bu maaş merakı anlamadım gitti. Yıllardır mal beyanı veririz. Son yıllarda defalarca MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu), Maliye inceledi. Her şeyimiz açık. Çok merak ediyorsanız söyleyeyim. 30-40 bin lira civarı bir maaş alıyorum. Televizyon, gazete yöneticiliği, yazarlık, her şey dahil. Açık söyleyeyim, bunun yarısı yaptığımız işin karşılığıdır, yarısı da hayatımızın içine sıçılmasının. Her gün orada burada bir sürü kişinin haklı haksız eleştirisine, küfrüne maruz kalmamızın. Bakın 20 yıldır ekrandayım, 30 yıldır gazeteciyim. 15 yıldır genel yayın yönetmenliği yapıyorum. 20 küsur yıldır köşe yazısı yazıyorum. Bu maaş çok görünebilir. Eş değerlerimin kazandıklarına bakın bir de. Bende şirket kredi kartı yoktur. Gazetemden 'temsil giderleri' adı altında bir para almam. Evimin masraflarını gazete ödemez. Konumumuzdan ötürü gelen taleplerin yanı sıra vicdanen yaptığımız yardımların parası da bu maaştan çıkar. Bizim gruba yönetici olarak gelen birisi maaşımı öğrenince 'Bu mu? Biz bunun 5 mislini falan alıyorsundur diye düşünürdük hep' dedi. Özel sektörde bizim çapımızda şirket yönetenler de bizden çok kazanırlar, kimse merak etmesin." 



Röportajın tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin