Faruk Salman'ın iddialarına Deniz Seki'den jet yanıt!

Deniz Seki'nin çocukluk aşkı Faruk Salman'ın iddialarına yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Faruk Salman'ın iddialarına Deniz Seki'den jet yanıt!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin çocukluk aşkı Faruk Salman, Star'da yayınlanan Duymayan Kalmasın programına çok konuşulacak açıklamalar yaptı.



Deniz Seki'nin çocukluk aşkı Faruk Salman, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Duymayan Kalmasın programına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adı Murat Karabova ile anılırken Tayfun Topal'la el ele görüntü veren Deniz Seki magazin gündeminden düşmek bilmiyor.



Hapishanede geçirdiği zor dönemlerde de yanında olan Faruk Salman, Deniz Seki'nin kendisine oğlundan ulaşıp "Seni seviyorum" dediğini iddia etti. İşte Faruk Salman'ın o açıklaması: "Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbimde, beynim bitmişti. Allah'ım beni kurtarmış şükürler olsun. " diyen Salman, "İlişkiniz neden bitti?" sorusuna, "Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı." cevabını verdi. Salman şu sözlerle devam etti: "Üç buçuk senedir ev kirasını ve ev kredisini ödüyordum. Geçen ay son verdim, artık ödemiyorum" Deniz Seki beni hala arıyor. Çıkan olaylardan sonra engelledim. Oğlumun telefonuna, "Ben seviyorum o benim eşim olacak" dediğini iddia etti.



Seki'den fotoğraflı yanıt



Faruk Salman'ın açıklamalarının ardından Deniz Seki iddialar karşısındaki sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı sevgilisi Tayfun Topal ile çekildiği fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı. Seki'nin bu paylaşımı 'Faruk Salman'a cevap olarak yorumlandı.



Faruk Salman'ın iddialarına Deniz Seki'den jet yanıt!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin