Facebook’tan açıkladı... Mark Zuckerberg baba oluyor

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, kız bebek beklediklerini tüm dünya ile paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Facebook’tan açıkladı... Mark Zuckerberg baba oluyor

Facebook’un kurucusu 31 yaşındaki Mark Zuckerberg 2 yıl önce evlendiği Çin’li eşi Priscilla Chan’in hamile olduğunu kişisel Facebook hesabından takipçilerine paylaştı.



Üniversitede okurken kurduğu Facebook üzerinden hayatında ki gelişmeleri de aktif bir şekilde paylaşan Zuckerberg bu sefer müjdeli bir haber verdi. Eşi Priscilla Chan’in hamile olduğunu duyuran Zuckerberg çok mutlu olduğunu belirterek mutluluklarını tüm dünya ile paylaştı.



ZUCKERBERG’İN EŞİ 3 KEZ DÜŞÜK YAPMIŞTI



Eşinin hamilelik haberini takipçileriyle paylaşan Mark Zuckerberg oldukça duygusal olarak paylaştığı mesajında hamilelik sürecine ilişkinde bilgiler verdi. 2 yıl önce evlenen Zuckerberg ile Chan çifti bu süreçte oldukça zor bir dönem geçirdiklerini paylaştı. Eşi Priscilla Chan’in 3 kez düşük yaptığını belirten Zuckerberg tüm zorlu sürece rağmen eşinin hamile kaldığını duyurdu



ZUCKERBERG KIZ BABASI OLUYOR



Mutlu haberi tüm arkadaşları ve sevdikleriyle de paylaştıklarını belirten Zuckerberg bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu belirterek bir kız bebek beklediklerini açıkladı. Zuckerberg dünyaya gelecek bebekleriyle birlikte yeni bir heyecan yaşayacaklarını ve tüm deneyimlerini kızlarına aktaracaklarını söyledi.



Facebook’tan açıkladı... Mark Zuckerberg baba oluyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin