'Evliyim diyeyim ki çok umutlanmasın'

Serhat Kılıç, Hadi Be'ye konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Evliyim diyeyim ki çok umutlanmasın'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, Söz dizisinde canlandırdığı Çolak karakteriyle adından söz ettiren Serhat Kılıç oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Serhat Kılıç, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.



'Açtığım konservatuvar İngiltere’ye bağlı'



Serhat Kılıç, 2 yıl önce Ankara’da açtığı tiyatro okulunu anlattı: “Bir konservatuvar açtık. Kurs değil, onu belirteyim. İngiltere’ye bağlıyız, Pearson BTEC’le anlaştık. Yani oradaki diploma neyse, buradaki diploma da o. Oradaki eğitim neyse, buradaki eğitim de o. Ankara-Oran’da TRT’nin kocaman tesisleri var, onun tam karşısındaki Panora AVM’de okulumuz. AVM’nin ikinci katında 400 kişilik sahnemiz var. Üçüncü katında da 800 metrekarelik alanda dersliklerimiz, atölyelerimiz bulunuyor. Müthiş bir konservatuvar açtık. Panora Gayrimenkul A.Ş.’ye çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bizim için yaklaşık 2.5 milyon lira harcadılar. 1 milyon lira da ben harcamıştım. Her şeyimi tiyatroya yatırdım. Gelecekte bu ülkedeki agresyonu ve ötekileştirmeyi karşılayacak yazarlar, oyuncular, yönetmenler, dansçılar, müzisyenler yetiştirmemiz lazım.”



'Sevgilim yok'



Ünlü oyuncu, özel hayatında kimse olmadığını söyledi: “2 yıl önce okulu açtığımdan beridir hayatımda hiçbir şey yok. Özel hayatım yok, sevgilim yok. Boş günüm yok. Özelim yok ki.”



'Evli misin?' sorusuna esprili yanıt



Serhat Kılıç, evli olup olmadığını soran erkek izleyiciye esprili bir yanıt verdi: “Evliyim diyeyim ki çok umutlanmasın.”



'Müzikal yapmak istiyorum'



Dizilerde ve tiyatro oyunlarında rol alan, aynı zamanda şarkıcılık yapan, geçmişte sunuculuk da yapan Serhat Kılıç, kendisini en özgür hissettiği alanın ‘müzikaller’ olduğunu söyledi: “İyi bir ses eğitimi aldım. 14 yıldır da ses eğitimi veriyorum. Tiyatro eğitimini yani müzik, şan, dans eğitimlerini çok iyi hocalardan almış, donanımlı bir aktör bunları (oyunculuk, şarkıcılık, sunuculuk) zaten yapabilir. Bu alanlarda kendimi en özgür hissettiğim yer; hepsini aynı anda yapabildiğim yer olan müzikal. Müzikal yapmak istiyorum.”



'Terlediğim için doktora gittim, beni kovdu'



Serhat Kılıç, aşırı terleme problemi yüzünden tedavi olmak istediğini ancak doktorun kendisini kovduğunu söyledi: “Küçüklüğümden beri yaşıyorum bu sorunu. Babam da benim gibi. Mesela biz babamla yazın tatilde çok komik oluyoruz. Herkes sürekli sudan yeni çıktık zannediyor. Halbuki suya hiç girmemişiz yani. Üzerimizden sürekli şıp şıp ter akıyor. Bizim nerede oturduğumuzu birikintilerden bulabiliyorsun. Tedavi olmak için aile doktorumuza gittim. ‘Grip oluyor musun sen grip?’ diye sordu bana. ‘Hayır, olmuyorum’ dedim. ‘Nezle?’ dedi, ‘Olmuyorum’ dedim. ‘Daha ne istiyorsun, çık!’ diye azarladı beni. Bu terle bütün toksinleri atıyormuş vücudum. Terlemeyi kesmek için botoks yapılıyormuş. Onlar da çok sıkıntılı. Koltukaltına filan yapıyorlarmış. Ben çok gıdıklanıyorum.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin