'Evlilik ve evliyim demek benim için önemli'

Oyuncu Kubilay Aka'dan samimi açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
'Evlilik ve evliyim demek benim için önemli'

Oyunculuğa "Vatanım Sensin" dizisiyle başlayan Kubilay Aka, Milliyet'ten Melis Güvenç'in sorularını yanıtladı...



İşte, o röportaj:





"Aşk Bu mu? ikinci sinema filmin nasıl bir deneyim oldu senin için?

 

Arif V 216’da oynadıktan sonra bu film ikinci filmim oldu. Ama benim için özelliği ilk başrol oynadığım bir film olması. Çekimlerimiz çok keyifli geçti, çok sıcak bir ortamımız vardı. Benim yine çok mutlu bir şekilde içinde çalıştığım bir işti.



 Sence bu filmle hangi yönünü göstermiş oldun?

 

Bu filmde oynadığım Umut  diğer oynadığım rollerden biraz daha kıvrak, esprili, sevecen ve tatlı bir tip. Profesyonel ve çok zeki bir hırsız. Aşık olduğu kızın hastalığını öğrendikten sonra ona yardım etmeye çalışan ve uğruna her şeyi feda eden biri. Yine bazı yerlerde bıçkın delikanlı yönü var ama genelde tatlı bir adam. Bu rolün de beni gelecek için farklı bir yere hazırladığını düşünüyorum. Filmdeki rol arkadaşım Afra Saraçoğlu’yla da çok iyi bir partner olduğumu düşünüyorum. Güzel bir enerji ve iletişim oldu aramızda. Umarım aramızdaki bu durum beyaz perdeye de yansır diye düşünüyorum.

 

Peki sizinki nasıl bir aşk hikayesi?

 

Filmde hem gülüp, hem ağlayıp hem de heyecanlanacaksınız. Çünkü çekerken bu duyguları ve fazlasını bize yaşatan bir film oldu. İnsanların izledikten sonra mutlu olacağını ve aşkım kıymetini, değerini bir kez daha anlayacakları bir aşk hikayesi. Aslında Yeşilçam filmlerindeki o imkansız aşk, zengin kız, fakir oğlan durumu var…

 

Aşkın acısı var, izi yok sözüne ne diyorsun? Sende izi olmayan acısı kalan şeyler oldu mu?

 

Bu aslında filmin genelini anlatan bir cümle… Bende çok şükür öyle acısı kalan hikayelerim olmadı. Zaten daha 23 yaşındayım. İnşallah da olmaz. Hiçbirimiz öyle el bebek, gül bebek büyümedik ama hiç acısını hissettiğim, dramatik bir olayım olmadı. Şu an çok mutluyum ve umarım böyle acılı olaylar yaşamam.

 

Aşk acılı bir şey mi sence?

 

Asla… Doğru kişiyle yaşadığın sürece dünyanın en güzel şeyi. Mesela şuan ben aşkı doğru zamanda, doğru kişiyle yaşadığım için çok mutluyum. Acının değil, mutluluğun izi var diyebilirim.

 

Miray’la (Daner) ilişkiniz başladıktan sonra aşka dair sende neler değişti?

 

Aşk büyük bir sorumluluk. Ama bir yandan da güzel ve özgürce yaşadığımız bir şey. Her insanla yaşanamayacak, sadece doğru insanla yakalanabilecek bir heyecan. Öyle insan önüne gelene aşık olamıyor ya da aşık olmak istiyorum deyince olmuyor. Aşk bu aralar beni daha çok motive ediyor. Kendimi çok güçlü ve mutlu hissettiriyor. Yapamayacağım dediğiniz bir şeyi aşık olduğunuz bir insanla yapma gücünü kendinizde bulabiliyorsunuz. Arkadaşınız, sırdaşınız, sevgiliniz, her şeyiniz olunca zaten aşk oluyor. Aşk bunları kattı.

 

Aşk sence filmdeki gibi her şeyin üstesinden gelir mi?

 

Kesinlikle… Aşk her şeyin üstesinden gelir çünkü iki kişi tek yürek olduktan sonra bence yapamayacağı bir şey yok.

 

"Evlilik ve evliyim demek benim için önemli"


 

 Sen bayağı aşk adamıymışsın. Peki romantizm konuşundu da aynı mısın?


 

Onu karşı tarafa sormak lazım ama özel günleri atlamam, arada küçük sürprizler yaparım. Aslında romantiklik değil de karşımdakini mutlu etmeye çalışıyorum. Ben de çok kolay mutlu olabilirim. Karşımdakinden büyük isteklerim yoktur."



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...

 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin