'Evli ve Zavallı'nın galası yapıldı!

Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı "Evli ve Zavallı" oyununun galası önceki gün gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
'Evli ve Zavallı'nın galası yapıldı!

Senaryosunu "Sümela'nın Şifresi", "Oflu Hocanın Şifresi" ve "Bizum Hoca" gibi filmlerin senaristliğini yapan Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı "Evli ve Zavallı" oyununun galası önceki gün Beyoğlu’ndaki Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapıldı.



Yönetmenliğini Erdem Baş'ın yaptığı, "Temel" karakterine Seymen Aydın, "Fadime" karakterine ise Buse Sinem İren'in hayat verdiği oyun, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.



Sahne sonrası çok heyecanlı olduğu görülen ve davetlilerle tek tek ilgilenen oyuncu Seymen Aydın, “Çok mutlu oldum. 600 kişilik salonumuz tamamen doldu. Katılanlara, bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ederim” dedi. Oyunla ilgili de soruları yanıtlayan Aydın, “Oyunumuz evliliğin zavallı olduğunu değil evlilikte yapılmaması gereken 9 kusurlu hareketleri gösterip seyircimizi güldürmek istedik” dedi.  



'Evli ve Zavallı'nın galası yapıldı!



Sümela’nın Şifresi Temel, Moskova’nın Şifresi Temel, Hamsiye, Laz Kapital ve Bizim Hoca’nın yazarı olan ünlü senarist Yılmaz Okumuş ise “Çok güzel bir geceydi. Herkese teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerdede Karadeniz turnesine çıkacağız” dedi. 



Grand Pera Emek Sahnesi’nde her ay sahnelenecek oyunun ilk oyun tarihi 24 Ocak olacak. 







 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin