EVLENECEĞİNİ AÇIKLAYAN GÜLŞEN, EROL KÖSE'YE NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ?

Bu sabah Star'da yayına başlayan, Müge Dağıstanlı ve Elif Güvendik'in sunduğu Orada Neler Oluyor adlı programa konuk olarak katılan Gülşen ilginç açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
EVLENECEĞİNİ AÇIKLAYAN GÜLŞEN, EROL KÖSE'YE NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ?


Gülşen evleniyor


 


Star'da yayınlanan "Orada Neler Oluyor?" programına konuk olan ünlü sanatçı Gülşen yakında evleneceğini açıkladı. Evini dekore ettirirken tanışıp aşık oldğu mimar sevgilisi ile güzel bir beraberlik yaşadıklarını açıklayan Gülşen, "Bizimki yldırım aşkıydı. Tanıştıktan kısa bir süre sonra bana yemekte evlenme teklif etti. Kanyon'da birlikte yemek yiyorduk ve aniden evlenme teklif etti, çok şaşırdım, ben de evet dedim. Bir an önce evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum" diye konuştu.


 


Ailelerin de tanıştığını söyleyen Gülşen, "Aileler de birbirini çok seviyor, evlilik için hiçbir engel yok" dedi.



Gülşen eski sevgilisi Erol Köse'ye de gönderme yaparak, "Bana kötülük yapan herkese teşekkür ediyorum ve sevgiyle gönderiyorum. Onlar sayesinde hayatımın insanını tanıma fırsatı buldum" diye konuştu.

Erkek arkadaşının, sevgiye ihtiyaç duyduğu bir dönemde karşısına çıktığını söyleyen Gülşen, "Onu ilk gördüğüm gün yıllardır tanıyorum hissine kapıldım" diyerek aşkını tanımladı..



Yayına telefonla bağlanan Ercan Saatçi de Erol Köse ile iligili polemiğe girmeyeceğini söyledi ancak üstü kapalı Hande Yener'e mesaj gönderdi. Ercan Saatçi'nin "Hande'nin bende acayip kayıtları var, ben de onları mı çıkarayım" diyerek Erol Köse'nin Gülşen albümü çıkarmasını eleştirdi.


 


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin