Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay!

Kocasını, sevgilisinin ailesine 'kardeşim' diye tanıştıran kadının foyası 'Esra Erol’da' da ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay!

Akıllara durgunluk veren yalan zinciri Esra Erol'da programında ortaya çıktı. Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında akıl almaz bir olay yaşandı. Programa katılan Şenol - Fatma Demiröz çifti, oğullar Hamit Demiröz'den 1 yıldır haber alamadıklarını ve kendini doktor olarak tanıtan adının ise Nehir Taşkın olduğunu söyleyen, oğullarından yaşça büyük bu kadın tarafından kandırılarak alıkonulduğunu iddia etti. Yayına gelen ihbarlarda Nehir Taşkın olarak bilinen bu kadının gerçek isminin Aynur Yılmaz olduğu ortaya çıktı. İşte hikaye tam bu noktada başladı. Geçtiğimiz yıla kadar Nuh Topsakal isimli şahısla evli olduğu öğrenilen Aynur Yılmaz'ın yaptıkları herkesi şaşkına çevirdi.



TÜM DÜĞÜM ESRA EROL'DA PROGRAMINDA ÇÖZÜLDÜ



Kocasını sevgilisinin ailesine kardeşim diye tanıştıran kadının foyası Esra Erol'da ortaya çıktı. Esra Erol'da programına katılan Şenol- Fatma Demiröz çifti, oğullar Hamit Demiröz'den 1 yıldır haber alamadıklarını ve kendini doktor olarak tanıtan adının ise Nehir Taşkın olduğunu söyleyen, oğullarından yaşça büyük bu kadın tarafından kandırılarak alıkonulduğunu iddia etti. Yayına gelen ihbarlarda Nehir Taşkın olarak bilinen bu kadının gerçek isminin Aynur Yılmaz olduğu ortaya çıktı. İşte hikaye tam bu noktada başladı. Geçtiğimiz yıla kadar Nuh Topsakal isimli şahısla evli olduğu öğrenilen Aynur Yılmaz'ın yaptıkları herkesi şaşkına çevirdi.



Ekranda Nuh Topsakal'ın fotoğrafını gören Fatma-Şenol Demiröz çifti Aynur hanımın eşi Nuh bey ile tanıştıklarını fakat Nuh Topsakal'ı, Aynur'un erkek kardeşleri olarak bildiklerini ifade etti.



HAMİT DEMİRÖZ – AYNUR YILMAZ CANLI YAYINA GELDİ



Aynur Hanım, Nuh Topsakal isimli şahsın ilk önce arkadaşı olduğunu söyledi. Fakat gerçekler ortaya çıkınca daha fazla saklayamayarak eski eşi olduğunu itiraf etti. İşin garip tarafı sevgilisi Hamit Demiröz'de eski eş Nuh Topsakal'ı tanıyor fakat Aynur hanımın akrabası olarak biliyordu.



KOCASI VE SEVGİLİSİYLE 8 AY AYNI EVDE YAŞADI



Kocası Nuh Topsakal'a sevgilisi Hamit'i akrabam diye tanıştıran Aynur hanım, Sevgilisi Hamit'e de o dönem eşini bir yakını olarak tanıştırmıştı. Uzun süre aynı evde yaşayan üçlünün yaşadıkları akıllara durgunluk verdi. Fakat gerçekler bununla sınırlı kalmadı.



29 YAŞINDAYIM DEDİ, 45 YAŞINDA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI



Yayına katıldığı ilk gün nüfusta 1984 doğumlu olduğunu söyleyen Aynur Yılmaz, nüfusa 6 yıl geç yazıldığı için 1990 doğumlu olduğunu ve 1989 doğumlu olan sevgilisi Hamit Demiröz'den 1 yaş da küçük olduğunu söyledi. Esra Erol'da ekibinin yaptığı araştırma sonucu Aynur Yılmaz'ın uzun yıllar kimliksiz yaşadığını, kimliğini 2000'li yıllarda çıkarttığını tespit etti. Kimlik çıkartılırken nüfusa yaşını oldukça küçük yazdıran Yılmaz'ın şimdilerde 45 yaşlarında olduğu gerçeği ortaya çıktı.



HİÇ EVLENMEDİM ÇOCUĞUM YOK DEDİ, 2 OĞLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI



Şimdiye kadar hiç evlenmediğini belirten Aynur Yılmaz'ın resmiyette 2 evlilik yaptığı tespit edildi. İlk birlikteliğini kimliği olmadığı için resmi nikah yapamayan Aynur Yılmaz'ın, Kenan Büyükbingöl isimli şahıstan 2 oğlu olduğu ihbarlarla doğrulandı. Büyük oğlu Kaan Büyükbingöl'ün 25 yaşında olduğu, kardeşi Okan'ın ise 17 yaşında olduğu canlı yayında açıklandı.



KIZ KARDEŞİNE SEVGİLİSİNİ YILLARDIR ARADIĞIMIZ AĞABEYİMİZ DİYE TANIŞTIRDI



Dakikalar geçtikçe programda Aynur Yılmaz'la ilgili yaşanan gelişmeler izleyicileri hayrete düşürdü. Yılmaz'ın kardeşi Leyla Hanım programa gelerek ablasıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Aralarının bozuk olduğunu söyleyen kardeşi Leyla 2 ay önce ablası Aynur hanımın kendi evine geldiğini programda sevgilisi olarak gördüğü Hamit beyi de kendisine babalarının ilk evliliğinden olan ağabeyleri olarak tanıştırdığını söyledi. Yıllar sonra ağabeyine kavuşmanın sevincini yaşayan Leyla hanım, çocuklarım bile dayı olarak tanıdıkları Hamit'in elini öptüğünü belirtti



'2 KIZIMI DA MÜZİKHOL DE ÇALIŞTIRMAK İSTEDİ'



17 ve 18 yaşlarında 2 kızı olan Leyla Hanım ablası Aynur'un kızlarını Denizli'de bir müzikholde garson olarak çalıştırmak istediğini ama kendisinin buna müsaade etmediğini belirtti.



Tüm bu yalanları neden söylediği bilinmeyen Aynur Yılmaz'la ilgili daha neler çıkacak merak konusu oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin