Esra Erol, Zuhal Topal, Seda Sayan hepsini geride bıraktı!

2015 yılında basında en çok konuşulan kadın kuşağı programı bakın hangisi oldu?

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol, Zuhal Topal, Seda Sayan hepsini geride bıraktı!

2015 yılı boyunca TV ekranında yayınlanan kadın programları içinde Müge Anlı’nın, Esra Erol, Seda Sayan, Hülya Avşar, Zuhal Topal ve Derya Baykal gibi ünlü isimleri geride bırakarak, basında çıkan haber sayısında ilk sırayı aldığı ortaya çıktı.



 



Geride bırakmaya hazırlandığımız 2015 yılında ekranda yayınlanan kadın programları arasında “Müge Anlı ile Tatlı Sert”in kendi kategorisi içinde en çok konuşulan program olduğu belirlendi. Medya takip ajansı Interpress’in yaptığı araştırmada, Ocak ayında bu yana ekranda yer alan 20’ye yakın kadın programları arasında, Müge Anlı’nın görgü tanıkları ve uzman konuklar eşliğinde; kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekenleri birbiriyle buluşturmaya devam ettiği programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”in yazılı basında çıkan 434 haberle birinci sırada yer aldığı tespit edildi.



Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile derginin 2015 yılı boyunca haberlerin tek tek incelendiği araştırmada, kadın programları içinde ikinci sırada “Esra Erol Evlen Benimle” toplam 333 haber ile bulunurken, Sedan Sayan’ın “Evleneceksen Gel” programının 254 haberle üçüncü sırada yer aldığı belirlendi. “Hülya Avşar Show” “Derya’nın Dünyası” ve “Zuhal Topal’la” programlarının da haberlerde öne çıkan diğer kadın programları olduğu saptandı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin