Eskiye özlemini Nazlı Ilıcak'a anlattı

Ünlü gazeteci, Kanal D'de ekrana gelen programında Türk Sanat Müziğinin sanatçısı Muazzez Abacı'yı ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Eskiye özlemini Nazlı Ilıcak'a anlattı

Kanal D'nin, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, sohbet programı 'Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi'nin bu haftaki konuğu Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Abacı oldu.

 

Özel hayatıyla ilgili Kanal D kameralarına açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı Hasan Heybetli ile yaşadığı  fırtınalı ilişkisi için şu sözleri söyledi.



"Üçüncü evliliğimi 1976'da Hasan heybetli ile yaptım ama bu ilişki ömür boyu oldu. Çünkü o hiç hapishaneden çıkamadı. Biz 2 kere ayrıldık, evlendik. Benden sonra o 3 kere evlendi. Çok güzel, genç genç hanımlar aldı. Herhalde yaşlandım diye beni bıraktı. O beni sahnelerde gördü beğendi ama yaşayamadık beraber. Dışarı da çıksa hep arkadaşlarıylaydı. İlk beraber olmadan, o beni telefonla aradı, numaramı bulmuş. Bana 'Bir camdan dışarı bakar mısınız' dedi. Ben bir baktım, bütün Halaskargazi Caddesi gül. Mesela bir gün hiç unutmam bir kutunun içinde 5-6 tane yüzük. Böyle jestleri vardı. Çok açık elli, iyi yürekli, evde hiç sesi çıkmayan bir insandı. O zaman her adımım takipteydi. Beni hep kolluyordu. Bunun iyi tarafı da var. Mesela Fahrettin Aslan herkese, Zeki Müren'e Bülent Ersoy'a tokat atmış. Ama bana bir laf söyleyemezdi. Ben zaten Hasan'a yanlış yapmaktan korkardım. Eskileri şimdi çok arıyorum. Pırlantalar, kürkler, şıklıklar aranmaz mı?"



Muazzez Abacı'nın konuk olduğu 'Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi', yarın saat 12:30'da Kanal D'de ekrana gelecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin