Eşkıya'nın Tipi'si yönetmen koltuğunda!

Savaş Özdemir, kız kardeşi Özleyiş'in klibinin yönetmenliğini yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya'nın Tipi'si yönetmen koltuğunda!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakterini canlandıran ünlü oyuncu Savaş Özdemir'in kız kardeşi Özleyiş ilk single çalışması 'Kırgın Güller' ile müzik dünyasına adım attı. Klibin yönetmenliğini ise Savaş Özdemir yaptı.



Eşkıya'nın Tipi'si yönetmen koltuğunda!



Söz müziği kendisine ait olan Kırgın Güller şarkısının alternatif bir klipte çeken Özdemir kardeşim kendine has yorumu ve tarzıyla inandığı bir işi yapıyor. Bu süreçte sonuna kadar yanındayım. Zaman zaman şarkılarını bir araya geldiğimizde birlikte de söylüyor ve düzenlemeler yapıyoruz. Babamız Haydar Özdemir’den dinlediğimiz ezgilerin etkisi Özleyiş’te çok hissediliyor. Single çalışmasından dolayı çok heyecanlı bu heyecanını benimle paylaşıyor" dedi.



Özleyiş ise yaptığı müzik için soft-rock alternativ pop tanımını uygun görüyor. “Şarkım kalplere dokundaysa doğru yoldayız demektir. Slow bir şarkı ile çıkmayı tercih ettim. Müziğim birçok kültürden besleniyor. Bu anlamda her dinleyen birşey bulabiliyor. Bazı şarkıların zamanı vardır, uygun anı bulur ve kalplere yerleşir. Benim şarkılarım bu enerjide" dedi.



Özleyiş ayrıca 2.single ile 2018 yazında hareketli bir şarkı ile müzik dünyasında olacak.



Eşkıya'nın Tipi'si yönetmen koltuğunda! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin