Eşkıya'nın mafyasından hayvan derneği yararına sergi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mafya babası Tipi karakterini canlandıran ünlü oyuncu Savaş Özdemir “Tüm Renkler Beyaz” isimli 1.kişisel resim sergisini açtı.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya'nın mafyasından hayvan derneği yararına sergi!

Özdemir’in 62 eserinin sergilendiği, geliri Yedikule Hayvan Dostları Derneği’ne bağışlanacak olan serginin açılışı CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un teras katında yapıldı.



Sergiye Savaş Özdemir'in babası Haydar Özdemir, annesi Hatice Özdemir, şarkıcı kardeşi Özleyiş, ünlü türkücü Zara, oyuncu Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Buket Akbaba, Filiz Ahmet ve çok sayıda oyuncu katıldı.



Özdemir, dizi ve filmlerde aldığı rollerin yanı sıra, resim ve müzik gibi özel uğraş ve hobileri için de zaman ayırdığını belirterek, “Ressam olacağım diye hayatına başlayıp oyunculuğa karar vermiş biriyim. Uzun zamandır bu sergiyi yapmak istiyor fakat beni motive edecek bir amaç bulamıyordum. Sadece resimlerimi sergilemek benim için yeterli bir tatmin değildi. Sonra sokaktaki sevimli dostlarımıza çok meraklı olduğum ve sürekli ilgilendiğim için onlar için ne yapabilirim diye düşündüm ve bu sergi giderek anlam kazandı.” dedi.



12 Mayıs’a kadar devam edecek serginin geliri, Yedikule Hayvan Dostları Derneği’ne bağışlanacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin