Eski nişanlı Eda Erol ilk kez konuştu!

Alişan'ın eski nişanlısı Erol, merak edilenleri Posta'dan Suna Akyıldız'a anlattı...

Google Haberlere Abone ol
Eski nişanlı Eda Erol ilk kez konuştu!

‘Sunucu Esra Erol’un kardeşi’ Eda Erol olarak tanıdık onu. Daha sonra Alişan ile nişanlandı, herkes onları konuştu. 2,5 ay süren bu ilişkinin ardından Eda Erol kendini oyunculuğa adadı.Erol, merak edilenleri Posta'dan Suna Akyıldız'a anlattı...



-"Afyon Kocatepe Konservatuarı’nda yaylı çalgılar bölümünde okudum. Yan çalgı aletim piyanoydu. 2011’de İstanbul’a geldim. İki yıl bir özel okulda çalıştım. Özel derslere devam ettim. Ama geçen sene oyunculuğa başlayınca öğretmenliği bırakmak zorunda kaldım."



- "Oyunculuk hep vardı içimde. Afyon’da imkanlar kısıtlı olduğu için İstanbul’a gelir gelmez, Sadri Alışık’ta oyunculuk derslerine başladım. 2012’de ‘Stajyer Mafya’ filminde oynadım."



- Ünlü bir ablam var ama hiçbir zaman arkasına sığınmadım, bir talepte bulunmadım. Yanımda hep menajerim Selçuk Kaya vardı. Sosyal medyada da insanlar yanlış anlamasın diye, ablamı fazla paylaşmam. Ben duygusal, hassas bir kızım. Her attığım adıma dikkat ederim. İnanmadığım hiçbir şeyi yapmam.



- Bu kadar başarılı bir ablanın kız kardeşi olmak zor. Tanınmadan önce kimseye Esra Erol’un kardeşi olduğumu söylemiyordum. Önce kendimi tanıtıyordum, zamanı geldiğinde karşı taraf öğreniyordu ve “Aaa, neden söylemedin” diyorlardı. Beni kafalarında şekillendirmeden önce beni tanısınlar istiyorum."



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin