Eski hakem Selçuk Dereli'den Burhan Kuzu'ya FETÖ yanıtı!

Burhan Kuzu, FIFA kokartlı eski hakeme ağır sözlerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Eski hakem Selçuk Dereli'den Burhan Kuzu'ya FETÖ yanıtı!

Selçuk Dereli’nin beIN Sports'ta yapacağı programın iptal edilmesinin ardından Burhan Kuzu, FIFA kokartlı eski hakeme ağır sözlerle yüklendi.



Eski hakem ve futbol yorumcusu Selçuk Dereli’nin beIN Sports'ta yapılması planlanan programı yayıncı kuruluşun aldığı karar sonrası iptal edildi.



Selçuk Dereli, Twitter hesabından yaptığı son açıklamada, ‘beinSPORTS’la dün itibariyle yapmayı planladığımız programlar yayıncı kuruluşun ‘bu sezon hakem programı yapmayacağını’ bugün tarafıma bildirmesi üzerine iptal olmuştur! Sizleri; söylenmedik söz bırakmayacağım, bağımsız ve tarafsız kanalıma bekliyorum" sözleriyle programın gerçekleşmeyeceğini duyurdu.



'Daha fazla kirletme'



TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı ve Anayasa profesörü Burhan Kuzu, resmi Twitter hesabından yayıncı kuruluşu aldığı bu karardan ötürü tebrik etti. Selçuk Dereli'nin hakemlik yaptığı dönemde FETÖ'den talimat aldığını iddia eden Kuzu,"CHP'de aktif siyaset yapıyorsun. Futbolu ve Türk hakemliğini daha fazla kirletme" dedi.



Selçuk Dereli'den çok sert tepki!



Burhan Kuzu'nun sözlerine cevap veren eski hakem Selçuk Dereli, "Eğer bu ithamını kanıtlamazsan müfterisin" dedi.



Eski hakem Selçuk Dereli'den Burhan Kuzu'ya FETÖ yanıtı!



'Gülen'in yanındaki sizsiniz de...'



Sonrasında bir yemek masasında Burhan Kuzu'nun -aralarında Hüseyin Gülerce ve Fehmi Koru'nun da bulunduğu- Fethullah Gülen'in yanında oturduğu fotoğrafını paylaşan Dereli ''Fotoğrafa bakıyorum, Fetullah Gülen’in yanındaki sizsiniz de, sürahi elinde olan ben miyim diye ama onu da hiç benzetemedim!'' dedi.



Eski hakem Selçuk Dereli'den Burhan Kuzu'ya FETÖ yanıtı! - Resim : 2



Selçuk Dereli'nin beIN Sports'ta yapacağı program iptal edildi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin