Eski eşler buluştu: Evlilik iki yıl sürdü ama dostluk sonsuza kadar

Yeşilçam'ın 'yabancı gelini' boşansa da dost kaldığı eski eşiyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Eski eşler buluştu: Evlilik iki yıl sürdü ama dostluk sonsuza kadar

1970'li yıllarda Yeşilçam'da altın çağlarını yaşayan eski eşler Suna Yıldızoğlu ve Kayhan Yıldızoğlu arasındaki dostluk geçip giden yıllara da meydan okuyor.



Yıldızoğlu, 1976 ile 1978 yılları arasında evli kaldığı Kayhan Yıldızoğlu ile önceki gün buluştu. Kayhan Yıldızoğlu'na bu buluşmada kızı ile torunu da eşlik etti. Suna Yıldızoğlu, eski eşiyle gerçekleştirdiği bu buluşmada çekilen bir pozlarını da sosyal medya hesabından paylaştı.



Eski eşler buluştu: Evlilik iki yıl sürdü ama dostluk sonsuza kadar



Gerçek adı Sonya Eady olan Suna Yıldızoğlu, 1974 yılında Türkiye'ye yerleşti. İki yıl sonra Kayhan Yıldızoğlu ile evlendi ve adını da Suna olarak değiştirdi. Soyadı ise ünlü oyuncudan boşandıktan sonra bile aynı kaldı. Yıldızoğlu çifti evliliklerini iki yılda sonlandırsa da dostlukları bitmedi.



Suna Yıldızoğlu, bir dönem de Çetin Alp ile yaşadığı aşkla konuşuldu. Daha sonra İngiltere'ye döndü ve Dudley Allen ile evlendi. Türkiye'de oyunculuk kariyeri yapan kızı Yasemin Kay Allen bu evlilikten dünyaya geldi.



Eski eşler buluştu: Evlilik iki yıl sürdü ama dostluk sonsuza kadar - Resim : 2



Suna Yıldızoğlu, İngiliz eşinden boşandıktan sonra döndüğü Türkiye'ye yaşamını sürdürüyor. Suna Yıldızoğlu, hem Yeşilçam'ın hem de TV tarihinin bir dönemine damgasını vurdu.



Eski eşler buluştu: Evlilik iki yıl sürdü ama dostluk sonsuza kadar - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin