Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu!

Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç, Hande Gülşen ile dünyaevine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu!

Acun Ilıcalı'nın yakın dostu Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç, Hande Gülşen ile dünyaevine girdi. Yontunç'un nikah şahitliğini Acun Ilıcalı yaptı.



Fatih Terim, Murat Boz, Hadise, Alp Kırşan ve Eser Yenenler'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim Göcek Rixos'da gerçekleşen düğüne akın etti.



Acun Ilıcalı'nın eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı müstakbel eşi Şeyma Subaşı geceden onlarca fotoğrafı sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.



Hande Gülşen kimdir?



Moda tasarımcısı olan Hande Gülşen, ikiz kardeşi Duygu ile yarattığı marka sayesinde çok sayıda ünlü ismi giydiriyor. Modacı olmasının yanı sıra genç bir girişimci olan Hande Gülşen, 2wins isimli tasarım şirketinin ortaklarından biri konumunda bulunuyor.



Kardeşi Duygu ile el yapımı tasarımlarını internet üzerinden müşterilerle buluşturan Gülşen, moda dünyasında hatırı sayılır bir yer edindi. İki kız kardeşin öncülüğündeki markalar, dünyanın dört bir yanındaki 22 ülkede 52 satış noktasında ve 4 mağazayla yoluna devam ediyor.



Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu!Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu! - Resim : 2Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu! - Resim : 3Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu! - Resim : 4Esat Yontunç evlendi, şahidi Acun Ilıcalı oldu! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin