Ertuğrul Özkök: Arkadaş masalarında kalemimi kapıda bırakıyorum

Cengiz Semercioğlu, Özkök'e sorduğu sorunun cevabını köşesinde paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök: Arkadaş masalarında  kalemimi kapıda bırakıyorum

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, geçtiğimiz hafta barışan Sıla ve Ahmet Kural'ın kendisinn çektiği fotoğrafını köşesinde paylaşmıştı. Özkök'ün köşe komşusu Cengiz Smercioğlu da dünkü yazısında bu fotoğrafla ilgili olarak "Bizim 20 yıllık genel yayın yönetmenliği döneminde Ertuğrul Özkök’ten öğrendiğimiz gazetecilik reflekslerinin başında ‘haber beklemez’ vardır." dedi. Semercioğlu, Ertuğrul Özkök'ün "Bu fotoğrafı bize verip, hikâyesini yazsan pazar günü Kelebek’in manşetine patlatırdık abi..." sözlerine verdiği yanıtı, köşesinde paylaştı.



Cengiz SEMERCİOĞLU / MİLLİYET



Özkök: Arkadaş masalarında  kalemimi kapıda bırakıyorum



Sıla’yla Ahmet Kural’ın barıştığını ilk öğrenen hatta belgeleyen Ertuğrul Özkök’ün bunu yazmak için neden dört gün beklediğini sormuştum.

Ertuğrul Abi, “Çünkü o bir arkadaş yemeğiydi” dedi...

“Bugüne kadar arkadaş yemeklerinden çıkardığın haber yok mu” diyeceğimi bildiği için de ekledi:

“Yıllardır en alındığım şeylerden biri böyle yemeklerde, ‘Aramızda gazeteci var’ cümlesidir. Masaya bu cümle düşünce samimiyet de o masayı terk ediyor.

Birlikte oldukları haberleri çıkınca Sıla, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Ahmet Güneştekin’den izin alarak çektiğim fotoğrafı yayınladım.

Yani gazetecilik refleksim ölmedi ama dostluklar ve samimi bir masa özlemi artık daha ağır basıyor. Arkadaş masalarına kalemimi kapıda bırakarak oturmak istiyorum artık...”



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Sıla ile Ahmet barıştı ve bana bu pozu verdiler'



Cengiz Semercioğlu'nun dünkü yazısı için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin