EROL KÖSE POLİSE İFADE VERDİ: 'O SAYFA BANA AİT DEĞİL'

Twitter’daki sayfasında tanıdığı ünlüler hakkında yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düşen Erol Köse, polise ifade verdi. İşte DHA'nın haberi...

Google Haberlere Abone ol
EROL KÖSE POLİSE İFADE VERDİ: 'O SAYFA BANA AİT DEĞİL'

Erol Köse adına açılan sayfanın kendisine ait olmadığını ve isminin kullanıldığını söyledi. Twitter’da tanığı ünlüler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak magazin dünyasında bomba etkisi yapan ünlü yapımcı Erol Köse, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Polise ifade veren Erol Köse, Twitter'deki sayfasında 2 ay önce yaptığı açıklamada Haluk Bilginer’in bir dönem evli olduğu Zuhal Olcay’ı dövdüğünü iddia ederek, "Haluk Bilginer’in Zuhal Olcay’ı kaç kere dövdüğünü bilen var mı? Evet şahidim, komşumdular. Altunizade Mesa’da Olcay kaç kez ‘imdat’ diye dayak yerdi. Kadına şiddetin kültürle alakası yok. Tüm site şahit, hadi Zuhal yalanlasın, hodri meydan" diye yazılmıştı. Bu açıklamanın ardından Zuhal Olcay "10 yıldır o sitede oturuyorum, biz geldiğimizde Erol Köse taşınmıştı. Herhalde kafayı yedi, dikkat çekmek için yapıyor. Böyle hasta ruhların ne yapacağını bilemezsiniz. Zaten Haluk’un böyle konularda benim savunmama ihtiyacı da yoktur. O çok değerli bir insandır" sözleriyle yanıt vererek, polise şikayetçi olmuştu.


EROL KÖSE “O SAYFA BANA AİT DEĞİL”


Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Büro Amirliği ekipleri tarafından sürdürülen soruşturma da Erol Köse'ye önceki gün ulaşıldı. İfadesi için emniyette çağrılan Erol Köse, avukatı eşliğinde polise geldi. Emniyet Müdürlüğü'nde 3 saat kalan Köse, Twitter’daki sayfasında yazılanları kendisinin yazmadığını iddia etti. Twitter’ta adını kullanarak sayfa açıldığını söyleyen Erol Köse “Bu benim sayfam değil. Yazılanlarla bir ilgim yok. Bunu başkaları yapıyor” dediği belirtildi.


TEK GERÇEK HESABIM VAR


Erol Köse ise DHA’ya yaptığı açıklamada, kendisinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne şikayetçi olmaya geldiğini belirterek, şunları söyledi:


"Çünkü benim adıma tek gerçek hesap, "Drerolkose" adlı twiter adresidir. Onun dışındaki tüm facebook ve twitter adresleri sahtedir. Ayrıca bana hakaret eden 96 kişi ve sahte hesap açanları savcılığa ve Bilişim Suçları Müdürlüğü’e şikayet ettim. Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü Haluk Bilginer-Zuhal Olcay soruşturması lehime sonuçlandı. Hiçbir suç unsuru bulunmadığından, takipsizlik kararı verildi."


ALİ AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin