Erkan Petekkaya: 15 bölümlük alacağım var

Endemol Shine Türkiye önünde dün ikinci kez eylem yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Erkan Petekkaya: 15 bölümlük alacağım var

Türk televizyon piyasasına 2008'de hızlı bir giriş yapan ve bu tarihten itibaren Paramparça, Dayan Yüreğim, Evlat Kokusu, Kördüğüm gibi dizilerle, çeşitli yarışma programları ve sinema filmi çeken Endemol Shine Türkiye, paralarını alamayan dizi oyuncuları ve set ekibinin tepkisiyle sarsıldı.



Geçen hafta Dayan Yüreğim oyuncuları ve set ekibi, şirketin Levent'teki binasına gidip haklarını almayı talep etmiş, ancak karşılarında muhatap bulamamıştı. Dün de oyuncular ilk kez bir araya gelerek, şirket binasına gitti ve kazanılmış haklarını talep etti. Bu sefer avukatlarıyla birlikte şirketin önüne gelerek yasal işlemleri başlatacaklarını söyleyen yapım ekibi, oyuncular ve set çalışları, büyük bir kalabalık oluşturarak alkışlı protestoda bulundu.



Oyunculara önderlik yapan Erkan Petekkaya, “Bu zamana kadar sustuysak etik anlayışa aykırı olduğundan, bize yakışmayacağından dolayı sustuk ama artık kazıklandığımızı hissettik. İnsan hakları diye bağıran Avrupalılar’ın ülkemize gelerek yaptıkları bu işte. Gerekirse kalkar Hollanda’ya gideriz. Hukuki sürecimizde başladı. 15 bölümlük alacağım var. Artık canımıza tak etti. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.



Erkan Petekkaya: 15 bölümlük alacağım var


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin