Erhan Yazıcıoğlu, MedyaTava'ya konuştu: Hiç bu kadar utanmadım

Nurseli İdiz'in tiyatro oyununa alkollü gelmesinin ardından ikinci perde iptal edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Erhan Yazıcıoğlu, MedyaTava'ya konuştu: Hiç bu kadar utanmadım

Çeşme'de alkollü olarak olay çıkardığı için Siyah İnci dizisinin kadrosundan çıkarıldığı konuşulan Nurseli İdiz'in aynı akşam tiyatro ekibini de zor durumda bıraktığı ortaya çıktı.



İzmir'de sahnelenen Aşk-ı Memduh oyununun kulisinde alkol aldığı için ikinci perdeye çıkamayan Nurseli İdiz, rol arkadaşları Volkan Severcan ve Erhan Yazıcıoğlu'nu çileden çıkardı. Konuyla ilgili MedyaTava'ya konuşan Erhan Yazıcıoğlu şunları söyledi:



"İlk perdeyi bitirdik, ikinci perdeye çıkamayacağımız anlaşılınca Volkan, 'Baba sen bir laf et' dedi. Sahneye çıktım, seyirciye 'Bu sene 50 yılımı bitirdim, bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Özür dileriz. Arkadaşımızın tansiyonu çok yükseldi, sesi de hiç çıkmıyor. İlk fırsatta telafi edeceğiz, size bir perde borcumuz olsun' dedik. Tabii ki seyirciye hiçbir şey yansıtmadık ama seyirci kapıda bizi 'Gerçeği söyleyin' diyerek sorguladı. Dışarı çıkamadık. 'Kendisi şimdi çok iyi' dedik. Bundan sonra ne yaparız birkaç güne belli olur. Ekim ayında 10 - 12 oyun var. Ya bu kadar insanın ekmeğiyle oynadığı için durumu onun vicdanına bırakacağız, ya yerine birini bulacağız ya da oyunu kaldıracağız. Ne yazık ki, o güzelim, sahneye çıkınca devleşen oyuncunun böyle bir zaafı var. Oyun sonrası morali çoj bozuktu ama zaten Nurseli'yi görmek bile istemedim. Whatsapp grubundan dahi çıktım."



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Nurseli İdiz 'Siyah İnci' dizisinin kadrosundan gönderildi!



Nurseli İdiz'den bir skandal daha!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin