ERGUN BABAHAN, FEHMİ KORU İLE AHMET HAKAN ARASINDAKİ POLEMİĞİ NASIL YORUMLADI

Ergun Babahan ve Akif Beki’nin canlı yayın konuğu olduğu 24 Moderatör stüdyosunda Ergun Babahan, Akif Beki’nin polemikle ilgili sorusunu nasıl cevapladı?..

Google Haberlere Abone ol
ERGUN BABAHAN, FEHMİ KORU İLE AHMET HAKAN ARASINDAKİ POLEMİĞİ NASIL YORUMLADI

Remziye Demirkol’un moderatörlüğünde devam eden programda stüdyo konuğu Akif Beki, Ergun Babahan’ın değerlendirmesini sordu.


"FEHMİ KORU'YU SABAH'A İSTEDİM"


Babahan, Sabah Genel Yayın Yönetmenliği sırasında Fehmi Koru’ya cazip bir teklif yaptığını ancak Koru’nun bunu kabul etmediğini belirterek, Ahmet Hakan’la da çalıştığını hatırlattı. Babahan, “Koru uzun zamandır AK Parti’nin 22 Temmuz seçimlerini kazandığından beri, Doğan Grubu yazarlarının ya da yönetimini Türkiye’yi doğru değerlendiremediğini yazageldi. Bence de bu doğru bir şey…” diyerek Fehmi Koru’nun tespitlerine katıldığını dile getirdi.


GİRDİKLERİ KAVGALARI KAYBEDİYORLAR


Ergun Babahan, Doğan Grubu’nun 2000 yılından beri Türkiye’yi doğru okumadığını söyleyerek “Kendi istedikleri Türkiye’yi yaratmakta başarısız oldukları, girdikleri bütün kavgaları Cumhurbaşkanlığı seçimi dahil, kaybettikleri çok net bir şekilde görünüyor.” dedi.


Babahan, polemiğin Ahmet Hakan ve Fehmi Koru arasında olmasından ziyade iki dünya görüşü arasında olduğunu belirterek, “Hürriyet’in yayın yönetmenliğiyle ilgili bir kavga olduğuna ihtimal vermiyorum.” görüşünü aktardı.



Haber 7

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin