Erdoğan'dan Fuat Avni'ye çağrı: Sende yürek varsa...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter kullanıcısı Fuat Avni'ye yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Fuat Avni'ye çağrı: Sende yürek varsa...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliği'nce düzenlenen kahvaltıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap etti.



Erdoğan konuşmasında Gülen cemaatine değinerek "Yardım diye topladıkları paralarla ticari işler yapıyorlar. Kurdukları bankayla kendi şirketlerine usulsüz şekilde kaynaklar aktarıyorlar. Türkiye'yi dünyaya şikayet etmek için kullanıyorlar. Para yedirerek ve Türkiye'yi onlara şikayet ediyorlar. İnanın böyle bir tavrın içinde PKK bile olmadı. Bu denli bir tavrın içinde olmadı. Onlar bu işleri silahlı yaptılar. Zaman zaman benzer şeyleri onlar da yaptılar ama bu denli bu işi başaramadılar. Böyle bir şey olabilir mi? İşte yolsuzluk budur, işte hırsızlık budur, en büyük ahlaksızlık budur. Bu yapı maalesef ülkemizde sivil toplum kuruluşlarına, gönüllü teşekküllere, cemaatlere çok büyük zarar verdi" dedi.



Twitter'da hükümet karşıtı analizleriyle bilinen ve operasyonları önceden haber veren 'Fuat Avni' isimli kullanıcıya seslenen Erdoğan, şöyle devam etti: "Ailece tehditler aldığımızı söylemiştim. Ben, ailem, hepsi ve şimdi kızımla, şahsımla ilgili tehditler ortaya çıktı ve aylardır ortaya çıkan bir isim var. Ya delikanlıysan çık ortaya, gizli olarak niçin kalkıp da bu şekilde bunu yapıyorsun? Biz bu yola çıktığımızda bir şey söyledik: Kefenimizi giyerek biz bu yola çıktık. Bizi, buradan caydıramazsın ama sende yürek varsa, delikanlılık varsa böyle kod adıyla, mod adıyla ortaya çıkma. Sen terör örgütünün mensubusun, bunu biliyoruz. Onun için de kod adı kullanıyorsun. Çık açık net ortaya, nereden konuşacaksan oradan konuş. Varsa elinde bir şey onu da ortaya koy ama bunu yapamadılar bugüne kadar." (AA)



 



Fuat Avni'den Erdoğan'a yanıt gecikmedi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin