Erdoğan’dan flaş İstanbul yorumu: 'İptale götürür'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan’dan flaş İstanbul yorumu: 'İptale götürür'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya yaptığı ziyaretin dönüşünde, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İstanbul'daki seçin süreciyle ilgili sorulara da yanıt verdi.



Mehmet SOYSAL / HÜRRİYET



Erdoğan’dan ‘İstanbul'da usulsüzlük' yorumu: İptale götürür



Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da yerel seçimde usulsüzlük iddiaları olduğunu belirterek sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi, “Tabii bunlar, işe usulsüzlük noktasında şaibe getiriyor. Aslında samimi bir davranış olsa, bu iptale götürür” dedi. Erdoğan’ın Rusya gezisine eşlik eden gazetecilere uçakta yaptığı açıklamalar özetle şöyle:



NE YAPALIM, BİZ BUNUN PEŞİNİ Mİ BIRAKALIM



(İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı ‘13-14 bin oyla seçim mi kazanılır’ açıklaması) Burada itirazlar üzerinde bir şey konuşuluyor. İstanbul gibi 11 milyona yakın seçmenin söz konusu olduğu bir şehirde, 30 binle başlayacak, süratle iş 13 bine kadar düşecek. Neyle? Yapılan itirazlarla. Ne yapalım biz bunun peşini mi bırakalım? İtirazlar devam edecek ki nihai karar mercii YSK. YSK verir kararı, isterse 1 oy olsun. Orası bu kararı verdiği zaman, “Eyvallah başım gözüm üstüne” dersin. Ama nihai merci neresi, orası.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Erdoğan’dan flaş İstanbul yorumu: 'İptale götürür'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin