Erdoğan'dan Erol Büyükburç için taziye mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşamını yitiren Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç'un her zaman sevgi ve saygıyla yad edileceğini bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Erol Büyükburç için taziye mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç'un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.



Erdoğan, mesajında, Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi Büyükburç'un vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirterek şunları kaydetti:



"Sesi, besteleri ve sanatçı kimliğiyle aziz milletin sevgisini kazanan Erol Büyükburç, Türk pop müziğinin gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan Erol Büyükburç'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum."



"Hüznümüz var"



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından düzenlediği ortak basın toplantısında da Büyükburç'un vefatına ilişkin şunları kaydetti:



"Değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan dolayı hüznümüz var. Kendisine rahmet diliyorum, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu tabii bir adli tıp konusudur. Adli tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere gerekli bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir. Tekrar ailesine, yakınlarına sabırlar diliyorum." (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin