'Erdoğan ve oğlunun avukatlık büroları var galiba'

Cumhurbaşkanı ve oğlu Bilal Erdoğan'ın kendisine açtığı o davalara da takipsizlik kararı verilen Mustafa Sönmez, Medyatava'ya konuştu!

Google Haberlere Abone ol
'Erdoğan ve oğlunun avukatlık büroları var galiba'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın gazeteci Mustafa Sönmez'e BirGün'deki yazılarıyla ilgili açtığı hakaret davasına Savcı Umut Tepe, takipsizlik kararı verdi.



Erdoğan ve oğlu, gazeteci Mustafa Sönmez'e BirGün gazetesinde 31/07/2015 tarihinde yayımlanan "İstanbul Yağması Kar Kalsın Diye" ve 29/07/2015 tarihinde yayımlanan "Demokrasi aşağı, yolsuzluk yukarı" başlıklı köşe yazıları nedeniyle hakaret davası açmıştı.



Son bir yıl içerisinde çoğu Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın açtığı davalardan oluşan 6 davadan da takipsizlik kararı alan BirGün gazetesi yazarı Mustafa Sönmez, buna rağmen hakkında sürekli olarak açılan bu davalarla ilgili Medyatava'ya konuştu. Tek Soru'da!



'Erdoğan ve oğlunun avukatlık büroları var galiba' 'Erdoğan ve oğlunun avukatlık büroları var galiba' - Resim : 2 'Erdoğan ve oğlunun avukatlık büroları var galiba' - Resim : 3 'Erdoğan ve oğlunun avukatlık büroları var galiba' - Resim : 4



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin