Erdoğan, New York Times'ın iddiasına ateş püskürdü: Çok çirkin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetenin ‘Türkiye IŞİD’ten petrol alıyor’ haberine,"Adice bir ifade ortaya koyuyorlar. Çok çirkin ve kesinlikle yalan" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, New York Times'ın iddiasına ateş püskürdü: Çok çirkin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2 günlük Katar ziyaretinin ardından Ankara’ya dönüş yolunda uçakta soruları yanıtladı. Erdoğan, gazetecilerin, “Katar’ın sınırdışı kararı verdiği Müslüman Kardeşler yöneticilerinin Türkiye’ye yerleşeceği iddiaları var, biri gelmiş gibi bir iddia da var. Son durum nedir?” sorusuna şöyle cevap verdi:



“Konuyla ilgili olarak bir defa yetkili mercilerimizin bunlarla görüşmeleri gibi bir şey sözkonusu değil. Açıklamayı kim yaptı bilmiyorum, kiminle görüşmüşler. Bize yansımış bir bilgi yok. Bunların Türkiye’ye gelmek gibi bir talepleri olması durumunda incelenir, bakılır. Gelmelerini engelleyecek bir sebep varsa farklı bakılır. Engel yoksa herkese gösterilen kolaylık onlara da sağlanır. İsim bazında sıkıntı var mı yok mu, ona bakılır. Bu noktada yoksa, herhangi bir yabancı nasıl misafir oluyorsa onlar da gelebilir.” Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin