ERDOĞAN´DAN UZAN´A 900 MİLYARLIK TAZMİNAT DAVASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP, Çukurova Elektrik ve Kepez Elektrik´in imtiyaz sözleşmelerinin feshedilmesi üzerine söylediği sözlerle ilgili olarak, Genç Parti Genel Başkanı ve Star´ın patronu Cem Uzan aleyhine 900 milyarlık manevi tazminat davası açtı.

Google Haberlere Abone ol
ERDOĞAN´DAN UZAN´A 900 MİLYARLIK TAZMİNAT DAVASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, Çukurova Elektrik ve Kepez Elektrik'in imtiyaz sözleşmelerinin feshedilmesi üzerine söylediği sözlerle ilgili olarak, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan aleyhine 200 milyar; Star gazetesi, Star, Kanal 6 ve Star Max televizyonları aleyhine 700 milyar liralık olmak üzere toplam 900 milyar liralık 8 ayrı manevi tazminat davası açtı.

Davalar, Erdoğan ve AKP'nin avukatları Günaydın Çalışkan ve Serhat Kemal Yılmaz tarafından, 4'ü Başbakan Erdoğan, 4'ü AK Parti adına açıldı.

Uzan'ın, 13 Haziran'da Bursa mitinginde yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın kişilik haklarına ve AKP'nin tüzel kişiliğine ağır hakaret ettiği iddiasıyla Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi kanalıyla Bursa Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 100'er milyar liralık 2 manevi tazminat davası açıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin