Erdal Tosun'un cenazesi hastaneden alındı

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun'un cenazesi ailesi tarafından Kağıthane Devlet Hastanesi morgundan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesine götürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Erdal Tosun'un cenazesi hastaneden alındı

Sarıyer, Büyükdere Caddesi'nde sabah 06.30 sıralarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden oyuncu Erdal Tosun'un cenazesi Kağıthane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Tosun'un acı haberle sarsılan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Ünlü sanatçının ölüm haberini alan yakınları hastaneye koştu. Sanat camiasından bir çok isim Erdal Tosun'un eşi İlknur Tosun'a ve çocuklarına baş sağlığı dilemek için hastaneye akın etti.



CENAZESİ EŞİ VE KIZI TARAFINDAN TESLİM ALINDI



Savcının otopsi işlemlerini tamamlamasının ardından 53 yaşında vefat eden Tosun'un cenazesi, eski eşi İlknur Bekmezci Tosun ve kızı Zeynep Kiraz Tosun tarafından teslim alındı. Hastane morgu önünde gözyaşı döken anne ile kızını, Erdal Tosun'un oyuncu arkadaşları Erkan Can ve Olgun Şimşek sarılarak teselli etmeye çalıştı. Tosun'un cenazesi hastane morgundan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesine götürüldü. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin