Enis Berberoğlu: Eninde sonunda suçsuz olduğum anlaşılacak

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu tutuklu CHP’li Milletvekili Enis Berberoğlu’nu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Enis Berberoğlu: Eninde sonunda suçsuz olduğum anlaşılacak

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nda CHP ve HDP’li üyelerin tutuklu milletvekillerinin ziyaret edilmesi konusundaki talepleri uzun süredir gerçekleştirilmiyordu. Komisyon bünyesindeki Cezaevi Alt Komisyonu’nun geçen hafta Maltepe Cezaevi’ne gerçekleştirdiği ziyarette komisyon üyesi AKP, CHP ve HDP’li vekiller burada tutuklu olan CHP’li Enis Berberoğlu’nu ziyaret etti.



Edinilen bilgiye göre, Berberoğlu’nun tek başına kaldığı koğuşta bir adet masa, bir adet sandalye ve kitaplar bulunuyor. Koğuşun temiz olduğu belirlenirken, Berberoğlu’nun cezaevi yönetiminden memnun olduğunu ilettiği öğrenildi. Cezaevindeki durumunun nasıl olduğu sorusu üzerine Berberoğlu’nun “Cezaevi ne kadar rahatsa ben de o kadar rahatım. Sonuçta cezaevi, özgürlüğünden mahrumsun” yanıtını verdiği belirtildi.



‘Casus olmadığım ortada’



Berberoğlu’nun komisyon üyelerine 1 Aralık’ta yapılacak duruşmayla ilgili de bilgi vererek, umudunu koruduğunu dile getirdiği belirtilirken, “Casus olmadığım, ajan olmadığım ortada. Yargı sürecini bekliyorum. Eninde sonunda haklılığım anlaşılacak. Suçsuz olduğum anlaşılacak” diye konuştuğu kaydedildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin